Zastírací manévry

Zastírací manévry https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115913/zastiraci-manevry-115913.jpg 4 33 7

Camel Club série

< 5. díl

Oliver Stone a atentát na prezidenta John Carr alias Oliver Stone, kdysi jeden z nejlepších atentátníků, jakého kdy jeho země měla, stojí možná naposledy v životě v Lafayettově parku před Bílým domem. Prezident osobně požádal, aby své vlasti opět pomohl při vysoce riskantní tajné operaci. Ačkoli se celá desetiletí snažil na svou bývalou kariéru zapomenout, nemá Stone tentokrát na výběr. Jeho mise se však drasticky změní dříve, než vůbec začala. Když v den, kdy se koná slavnostní večeře na počest britského ministerského předsedy, pozoruje premiérovu kolonu odjíždějící z Bílého domu, v Lafayettově parku vybuchne bomba. Na první pohled jde o útok na prezidenta i premiéra. V následném chaosu Stone dostane nový úkol: najít ty, kdo jsou za útok odpovědní. Ve stínovém světě politiky a tajných služeb se nikomu nedá skutečně věřit. Nic není takové, jak by se na první pohled zdálo. Stone se o pomoc obrátí na jediné lidi, o nichž je přesvědčený, že ho nezradí: na Camel club. I to by však mohla být velká chyba.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Hell's Corner , 2010


více info...

Přidat komentář

Luigi1
01.02.2023 3 z 5

Nesmíme nad tím přemýšlet a vypustit logiku

ThomasRuhe
07.01.2022 3 z 5

Manévry to fakt byly, ale místy byl děj až překombinovaný, přitom na kvalitě příběhu se to příliš neprojevilo. Hodnotím jako průměr.


kokrokr
12.09.2021 3 z 5

Průměrné dobrodružné čtení a dosti překombinovaný a nereálný děj. Poslední třetina knihy je už hodně velká nadsázka. Hlavní hrdina je snad superman a přežil by i výbuch vodíkové bomby. Každý ho chce zabít a patří do toho i šéfové americké administrativy a dobrá polovina jeho spolupracovníků z různých bezpečnostních agentur. Mám rád napínavé příběhy, ale někdy je méně vlastně více. Tady už autor moc tlačí na pilu.

111moni
14.07.2021 5 z 5

Jsem ráda, že jsme CamelClub objevila, oddechová četba, která má dobrou dějovou linku, drží určité napětí , není , tedy kromě Camel Clubu, úplně jasné, kdo je padouch a kdo hrdina, a tím je příběh zajímavý a čtivý. V dnešní době je mi sympatický i ten patriotismus, čest, odvaha , a plnění slibů.

moudivlacek
03.07.2018 5 z 5

Tento díl mě potěšil i zklamal, potěšil skvělým čtením a zklamal, že je to konec série. Jinak Oliver je prostě třída, je to pro mě muž s opravdovým CHARAKTEREM. Nenávidí faleš a pozlátka, má rád upřímnost a nade vše si váží skutečného přátelství. A jeho přátelé jsou to samí. Co na tom, že tentokrát Oliver dělá vše proto, aby se drželi stranou a nic se jim nestalo, oni jsou přátelé, a tak stojí při něm v každé situace, ať chce či ne. Před tím musí člověk smeknout. Takových přátel najdete pomálu.

Ladinek
07.10.2014 3 z 5

Celkem dobrá zábava, pokud netrváte na logice a na tom, aby byl příběh trochu pravděpodobný. Zločin je poněkud komplikovaný (ale na to už jsem si u Baldacciho zvykl) a chování některých postav je občas iracionální, na druhou stranu nečekáme umění, ale zábavu. Takže celkem dobré.

šipek
04.03.2014 5 z 5

tak tato kniha opět výborná, již jsem myslel , že Camel club byl ukončen a opět pokračování. Mám moc rád knihy od tohoto spisovatele, stále se něco děje a výborně napsané.

Autorovy další knížky

David Baldacci
americká, 1960
2014  76%Tváří v tvář
1997  86%Absolutní moc
2008  77%Camel Club
2009  75%Mrazivá pomsta
2007  82%Ve zlomku vteřiny

Kniha Zastírací manévry je v

Přečtených49x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce87x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x