BRSRKR: Kniha třetí

BRSRKR: Kniha třetí https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515121/bmid_brsrkr-kniha-treti-65745513604f1.jpg 3 21 6

BRSRKR série

< 3. díl

Závěrečný svazek epické ságy Keanu Reevese. B. dává naplno průchod své zuřivosti a to vede k zásadnímu objevu umožňujícímu konečně získat informace, které hledá celá staletí. Tým vládní agentury se vydává na místo, kde má odhalit tajemství jeho zrodu. Podaří se to, nebo byla jeho krví vykoupená námaha zbytečná?

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Comics Centrum
Originální název:

BRZRKR Vol. 3, , 2023


více info...

Přidat komentář

Hor89
17.02.2024 odpad!

Třetí díl je podle mě nejhorší a taky poslední který jsem si koupil, po dočtení šla celá série okamžitě do bazaru. Na knize můžu pochválit jen některé alternativní obálky v bonusech. Kresba působí odflákle, hlavně akční scény (velká část knihy). Příběh komiksu je příšerně překombinovaný, logiku/smysl jsem v něm hledal marně.

mirec88
30.01.2024 4 z 5

Solídne zakončenie príbehu prečítané vo vlaku z Pribeníku do Košíc. Stálo to za to čítať tento príbeh, hoci prvému dielu som dal kvôli prílišnému násiliu 2*. Tu som rozmýšľal nad 5. hviezdičkou, zistil som, že príbeh bol predsa len postavený nad násilie, ale celkovo to bola fajn nenáročná jednohubka, ale od záveru som čakal viac. Myslel som, že to skončí inak ako to skončilo, aj by to bolo keby to tak bolo lepšie podľa mňa, preto 5. hviezdičku nemôžem udeliť. Ale inak som spokojný. A za necelé 3 hodiny všetky 3 diely prečítate, takže je to fajn kratochvíľa. Ešte som sa nevyjadroval ani v jednom z komentárov ku kresbe, tak celkovo bola super prehľadná B. často vyzeral ako Keanu Reeves a častokrát hlavne vtedy, keď bol akoby "znovuzrodený" vyzeral ako holohlavý Neo z Matrixu, čo sa mi tiež páčilo.


RaptoR
23.01.2024 3 z 5

Naleznete ve třetí knize jasnou odpověď? Sám si tím nejsem jistý. Jasné je pouze to, že kontakt, který se odehraje na stránkách BRZRKRa, připomíná spíše Midwitchské kukačky než světýlkové juchání v Blízkých setkáních třetího druhu. Je to spojení intimnější s (trochu) očekávaným výsledkem. Ale což. Já jsem si jízdu s Unutem užil.
Více v recenzích.

adevr
03.01.2024 2 z 5

Tak... po skvělé jedničce, klasické dvojce kdy se věci vysvětlují a rozehrávají, přišlo tohle... Samý blesk, výhřezy energií, prolínání parasvětů, realit a časů... už mi tam, chyběly jen průjezdy Teslou. Ach jo.

Hesonit
31.12.2023

Celkově to má sestupnou tendenci a silný sklon ke klišé. První díl vypadal slibně, druhý už méně, třetí nejméně. Mrzí mě to. Keanu Reevese mám ráda, mám sklon mu nadržovat a přivírat oči. Ale tady už to nešlo.

Terva
25.12.2023 3 z 5

Kde to jsem?
Kdo jste?
...jste...
...zde je tvé místo...
...tvé poslání, je čas....

Kniha má opravdu nádherný přebal. Vizuálně to na mě docela působí. A samozřejmě, že to dokáže nažhavit na obsah posledního třetího dobrodružství s Keanu Reevesem. Vyvrcholení trilogie, kterou jsem pravda, zas tak moc neocenil. Předcházejícím knihám jsem dával okolo 50%. Ne jinak je tomu i u této knihy. Nadmíra červené krvavé barvy mi tak nějak vadila. Vím, je to hlavně o krvi, ale já osobně bych ocenil i nějakou jinou vložku. Trochu humoru, třeba, nebo víc propracovanější kresby. No, našlo by se toho víc.

Citát: Takže . . . vy mi také umíte číst myšlenky?

Nejkrásnější kresby jsou ty momenty, kdy se Diana prochází ve skleníku mezi květinami. Jinak je kresba taková mdlá, moc se tam mluví a zpočátku se ani nic závratného neděje. Vlastně je to to, co tvůrci slibovali. Prostě řežba, krev a ke konci i trocha zvratů. Galerie obálek mi také moc nesedla. Nejkrásnější obálky jsou tu pro mě vlastně jen dvě. Obálka sešitu #12 kterou nakreslil Ron Garney a obarvil Bill Crabtree a druhou obálkou je ta na přebalu. Nakreslil jí Jerome Opeňa a barvy měl na starost Dave Stewart. Jinak celkově opět průměr.

Citát: Nikdy jsem ho neviděl být víc berserkrem.

Autoři knihy

Keanu Reeves
kanadská, 1964
Matt Kindt
americká, 1973

Kniha BRSRKR: Kniha třetí je v

Právě čtených1x
Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce25x
Chystám se číst7x
Chci si koupit8x