Bratři Kličkové

Bratři Kličkové https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287245/bmid_bratri-klickove-3od-287245.jpg 4 14 3

Sledujte jejich dětství na socialistické Ukrajině, jejich kariéru v dobách tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, horší období i triumfální návraty stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. Autor Leo G. Linder se vydal na po jejich stopách, mluvil s jejich přáteli a trenéry, aby rozluštil důvody jejich úspěchu.... celý text

Biografie a memoáry Sport
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Die Klitschkos , 2013


více info...

Přidat komentář

Ešína
29.05.2022 3 z 5

Zajímavé a informativní. Vzhledem k pokračující kariéře Vladimira v té době, je kniha bohužel neúplná. Možná mohl autor s dopsáním chvíli počkat.

kobejn
12.09.2020 3 z 5

Zatímco boxerská kariéra Vitalije Klička je v knize zastižena celá, do jeho posledního zápasu s Charrem a v tomto směru je kniha uspokojivá, boxerská kariéra Vladimíra tu končí zápasem s Wachem, tím pádem to je jako byste koukali na film a zhruba půl hodiny před koncem ho vypli a nikdy se nedozvíte, jak skončil. Psát knihu o něčem, co ještě neskončilo nemá smysl. Pokud chce někdo psát o Kličkovi, musí počkat až do konce, aby mělo smysl se do toho vůbec pouštět. Takhle je to neúplný. Moc rád bych si takovou knihu přečetl, kdyby jí někdo napsal poté, co skončila i Vladimírova boxerská kariéra. Kniha by pak vyzněla trochu jinak. Přes tudle výtku je to dobré čtení.


adam5955
29.04.2020 3 z 5

Trosku se to motalo v kruhu a prislo mi, ze si tam trosku protireci, co se tyce jejich sponzoru a zaroven odmitani oligarchu. Ale obsah velmi poutavy. Od detstvi az po vrchol kariery. Spoiler: Kdyz si nechate deti si hrat v radioaktivni vode, vyrostou z nich dva mistri světa... to je jako z komiksu :)

Štítky knihy

box sportovci bratři

Autorovy další knížky

Leo G. Linder
německá, 1948
2000  74%Johanka z Arku
2016  71%Bratři Kličkové
2011  0%Andělé v kurzu

Kniha Bratři Kličkové je v

Přečtených21x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x