Bomba pod postelí

Bomba pod postelí
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502467/bmid_bomba-pod-posteli-tQT-502467.png 4 5 5

Román o zvláštním projektu komerční televize Aura, který se v určitou chvíli mění v tragédii. Ředitel Leo Mauss a bývalý pracovník Úřadu pro teoretická studia a hlavně velký sukničkář Průcha vymysleli odvážný televizní experiment s názvem Oko. Skupinu šesti mladých lidí (tři ženy, tři muži) vybraných konkursem, umístili do uzavřeného prostoru bytové buňky, kde ji 24 hodin sledovaly kamery umístěné ve všech místnostech (jedinou výjimkou byly toalety). Původně zábávná podívaná pro dychtivé televizní diváky se během chvíle stane dramatem, kdy vyjde najevo, že v objektu je bomba a že ji tam musel vnést někdo ze skupiny. Pátrání po "majiteli" výbušniny se ujímá policie... Kniha s prvky kriminálního žánru, v níž autorovi jako model posloužil stav naší mediální scény, je především románem o lidech, vystavených řadě různých životních situací.... celý text

Přidat komentář

Mlikova
16.07.2023 5 z 5

Kniha je fajn a dobře se čte. Mockrát jsem se u ní smála nahlas. I když občas je to humor hodně černý. Také jsem se ledacos nového dověděla. Mám ji přečtenou ve čtečce a nemažu, ještě se k ní vrátím. Neskutečné hlášky :-).

Česneksmedem
20.09.2022 3 z 5

Čtením této knihy jsem si způsobil nadbytek kortizolu v těle, které ale samo nevědělo, jestli mám bojovat a číst dál, nebo utéct a s knihou praštit. Byla to totiž totální broskvovina. Na takovouto vyšší úroveň intelektuálních ambicí prostě nemám.


WEIL
13.08.2011

Strkat si bombu pod postel a očekávat klidný spánek, to dokáže jen blbec.

Která žena je krásná a která ošklivá? A jak je to s muži?

Podívám se a vidím.