Bílé dveře

Bílé dveře https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14705/bmid_bile-dvere-yBu-14705.jpg 4 20 3

Román mladé dívky. Psychologický román o problémech dospívající mladé dívky současné společnosti. Ústřední postava knihy, Marta, je obyčejné děvče, jednoznačně sympatické, nikoli však idealizované. Projde si trpkou zkušeností, kdy zjistí, že je lépe pracovat jako výborná zdravotní sestra než jako špatná herečka. Její cesta vzhůru za slávou je navíc komplikována jejími milostnými zmatky a rozvratem mezi rodiči.... celý text

Přidat komentář

Pivka1
28.05.2021 5 z 5

Četla jsem jako mladá holka a podle stavu knížky, jsem určitě nečetla jenom jednou. Příběh dívky, která toužila stát se herečkou a sobecky si šla za svým cílem najednou pochopila, že život není jenom o přáních, která se plní. Nakonec se našla v naprosto jiné profesi. Moc pěkné čtení, doporučuji.

akcive11
02.03.2021 5 z 5

Opět krásná kniha od této autorky. Její příběhy vám vždy mají co nabídnout, otvírají vaši mysl. Vede k zamyšlení a i k poznání sama sebe.
Krásně zobrazené mezilidské vztahy, obětavost matky ke své dceři a idealismus mládí dcery.


Kukinka1981
13.11.2017 4 z 5

Kniha o dravém mládí, kdy se myslí jen na sebe a realizace vlastních snů je samozřejmostí. Marta bude herečkou a žádné záporné reakce ji neodradí. Jenže co je lepší? Být průměrnou herečkou nebo skvělou zdravotní sestrou? Knížka se mi pěkně četla, měla spád i děj ze života, který by se mohl odehrát i v dnešní době.