Biblické časy

Biblické časy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47723/bmid_biblicke-casy-wgo-47723.jpg 5 2 1

Panoramatický pohled na osudy národů a místa dějů Starého a Nového zákona. Procházka místy a dobou, v níž se odehrávají příběhy známé z Bible.

Literatura naučná Filozofie
Vydáno: , Orbis pictus (ČR)
Originální název:

Biblical Times , 1992


více info...

Přidat komentář

Damato
06.04.2019 5 z 5

Jsem z věřící rodiny, časem se má víra však ustálila na tom, že žiji tak, abych neškodila a netrápila okolí, takže "Otče náš" si dám po ránu a na mši do kostela zajdu tak na půlnoční, občas, když zavelí rodina , tak na mši za nějakého zemřelého předka taky vyrazím- přece jen pro klid v rodině.
Tuhle knihu jsem kdysi koupila dětem, když dorůstali. Moji nedůslednou výchovou je jeden syn věřící a jeden ateista- to se mi teda ta výchova povedla, co?
Nicméně, protože nastal čas, kdy projíždím knihovnu a schovávám si vytříbené kousky , než mi tady syn udělá nájezd a všechny jeho- a tím i mé knihy si zabere pro svého syna, mého vnoučka, tak jsem včera našla tuhle knihu a hned se vrátila o 30 let zpět, kdy jsme ji s dětmi četli. Co se mi hodně moc líbilo, bylo to, že ač upřeno na víru, nikdo tady neupřednostňuje konkrétní směr, vše je popsané na logických základech a odkazem na archeologické vykopávky a další nálezy.Pokud máte doma dítě ve věku 10-13 let, ideální doba s ním tuto knihu projít. Rozhodně za mě doporučení.