Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Půvabný dětský příběh se odehrává vysoko v horách na samotě, kde vyrůstá i sirotek Sebastián. Chodí s dědou na lov a stále čeká na své velké dobrodružství. To se objeví při setkání se zatoulaným velkým pyrenejským psem a tak vzniká velké přátelství....

https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49284/big_bella-a-sebastian-bella-a-sebastian-Bju-49284.jpg 4.484
Žánr:
Dobrodružné, Romány, Pro děti a mládež

Vydáno: , Mladá fronta

Belle et Sébastien - Le refuge au Grand Baou / Belle et Sébastien - Le document secret, 1965

Nahrávám...

Komentáře (14)

Kniha Bella a Sebastián – Útulek na Velkém Baou, Tajný dokument

Nofar197
23. ledna

Krásný příběh o přátelství malého chlapce a pyrenejske fenky, a zároveň také oslava lidskosti v podobě starého Césara, který se ujímá osiřelého chlapce poté, co matka umírá při porodu v útulku na Velkém Baou.

Eistee
05.11.2021

Hezký, uvěřitelný příběh o neobyčejném vztahu fenky a malého chlapce z prostředí Pyrenejí.

Snoopi
16.09.2021

Příběh, který se stal legendou... Krásně napsaná kniha o velké lásce dítěte a psa. A nejen o ní - najdeme zde i motiv využití či zneužití zvířete ve prospěch lidské společnosti. Je psaná svižným jazykem, hezky se čte a určitě je vhodná pro malé čtenáře, kteří psy milují.

nicolettkaa
16.07.2021

V dětství mě tato knížka i seriál naprosto minuly. Objevila jsem ji v pozůstalosti po babičce a musím říct, že to je moc hezké dědictví. Příbeh je takový milý, příjemný, pro děti ideální, ale dospělým se také zalíbí. Takové pohlazení po duši. Doporučuji.

TerezaaBaarova
16.01.2021

Moje srdcovka. Čítával mi ji táta před spaním. Pak jsem ji četla sama a těším se, až ji budu číst svým dětem.
Příběh o lásce a nekonečném přátelství. Nejkrásnější a nejdojemnější kniha, kterou jsem kdy držela v ruce!

Wasdy
02.09.2020

Tato kniha se mi opravdu líbila.

Varjohukka
05.06.2020

Moje srdcovka z dětství.

surikata246
24.03.2018

Patřila k mým nejoblíbenějším knížkám v dětství.
Dostala jsem ji k 7.narozeninám od babičky a byla to láska na první pohled.