Běhání pro všechny

Běhání pro všechny https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429935/mid_behani-pro-vsechny-1t6-429935.jpg 5 12 5

Kniha významného českého ultramaratonce a zakladatele běžecké školy je určena všem aktivním běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním začít. Vysvětlí vám, proč je pohyb důležitý, jak se správně rozcvičit, jak se vhodně obléct či jak si sestavit jídelníček. Dozvíte se, jak trénovat na konkrétní typy tratí, ale i jak se běžecky trénovat coby doplněk k jiným sportům. Jeden z nejlepších českých běžců Miloš Škorpil také prozradí spoustu rad a zkušeností ze své dlouholeté trenérské praxe.... celý text

Přidat komentář

Ophelie
06.03.2023 5 z 5

Super kniha pro všechny, kteří mají nebo se chystají mít co dočinění s během. Srozumitelně, jasně a přehledně v této knize najdete všechny důležité informace o běhání. Od pořizování bot, oblečení, po běžecký styl, běžeckou abecedu, různé tréninkové plány a motivující příběhy mužů a žen běžců jsou bonusem celé knihy. Rozhodně doporučuji.

Mosula
04.02.2023 5 z 5

Výborná knížka pro začínajícího běžce, která mě zbavila pocitu studu z toho, že běhám tak pomalu.


daPhytCZ
22.01.2022 3 z 5

Oproti autorově předchozí Škorpilově škole běhu nepřináší kniha nic nového a je o hodně stručnější. Plusem jsou příběhy běžců i samotného Miloše.

evik_svistik
20.01.2022 5 z 5

Každý, kdo se nějakým způsobem zajímá o běh, tak asi jméno Miloš Škorpil už slyšel. Skutečnost, že je to běžec, před kterým smekám, to jsem věděla dávno, ale že dá dohromady knihu, která bude tak úžasně čtivá a inspirativní, to jsem nečekala. Láska k běhu pryští z každé stránky a vy máte po zhltnutí nutkavou touhu obout tenisky a jít si zaběhat. Skvělá kniha pro nás hobbíky!!! Děkuji.

SilvieSisinka
26.04.2020 5 z 5

V knize najdete šest příběhu, kterým běh zasáhl pozitivním způsobem do života a stal se jejich věrným společníkem, až do tedka.
Sám autor knihy, píše svůj příběh, jak našel cestu k běhu.
Kniha pro začátečníky, pokročilé. Každý zde najde něco pro sebe. Jak začít, jak zrychlit, protahování , jak zvládnout závod,
maraton.
Ac se může zdát běhání jako naprosto jednoduchá věc, tak začít a hlavně vytrvat - to je někdy dost těžké.