Befelemepeseveze

Befelemepeseveze https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469456/bmid_befelemepeseveze-FPy-469456.jpg 4 4 2

Snad každý, komu je více než osm let, umí odříkat befelemepeseveze. To totiž tvoří kostru této knížky, obsahující nejrůznější povídání a básničky, jež mají děti v prvé řadě pobavit, poučit a přimět k přemýšlení, ale které by jim navíc měly prostřednictvím „zakopávání“ o barevně zvýrazněná slova napomoci k zapamatování správných tvarů těchto slov. A jedná se o slova záměrně vybraná, a to z výtvarně originálně pojatých slovníčků všech vyjmenovaných slov a jejich nejběžnějších odvozenin od celkem čtyř ilustrátorů, kteří tematickou pestrost knihy doplňují o umělecký rozměr.... celý text

Přidat komentář

muchomurka
29.01.2024 4 z 5

Mně se knížka líbila. Vyjmenovaná slova byla zpracována hravě, celkem vtipně. A každou kapitolu ilustroval někdo jiný, to bylo zajímavé. Bambulka také proti knížce nic neměla, i když ještě není určená věkem pro ni.

Šebestová3
13.04.2021 5 z 5

Výborná knížka, která prostřednictví zrakové paměti pomůže dětem lépe si zapamatovat vyjmenovaná slova. Kniha obsahuje krátké příběhy a básničky nabušené různými tvary vyjmenovaných slov, ale přesto jsou vtipné a dávají smysl. Parádní!


Kniha Befelemepeseveze je v

Přečtených3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x