Ferno, ohnivý drak

Ferno, ohnivý drak https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22436/ferno-22436.jpg 4 41 6

Beast Quest série

1. díl >

Kráľovstvo Avantiu ohrozuje šesť tajomných príšer. Prvou z nich je ohnivý drak Ferno. Krajinu môže oslobodiť iba skutočný hrdina a podľa starých kníh to má byť chlapec. Ten sa má zjaviť v pravom čase a pustiť sa do boja s drakom. Nášho hrdinu však nikto nepozná, ani dobrý čarodejník Aduro. Vie iba to, že už prišiel ten čas...

Přidat komentář

broskev28
06.05.2023

Ferno, ohnivý drak je první díl zdánlivě nekonečné série Beast Quest. Děj jednoduchý až primitivní, podobně jako jazyk, velká písmena a velké řádkování - dokonalá kniha pro nepříliš zdatného čtenáře-kluka, který vyhledává dobrodružné příběhy s malými hrdiny. Nenajdete tu dvě vrstvy, z nichž jedna by pobavila a přitáhla i případného předčítajícího dospěláka, ale to není na závadu. Malým čtenářům budu určitě nabízet!
P.S. My jsme navíc tento díl pořídili do knihovny i v originále, takže případní zájemci si v něm mohou vyzkoušet své znalosti angličtiny.

Jarmila97
08.03.2023 5 z 5

Knížka je velmi pěkná ale spíše pro mladší děti.precetla jsem ji do hodinky a měla pěkný oddechový příběh


Dáda1309
03.10.2019 3 z 5

Moc mě to nebavilo.

Ivanka83
29.07.2019 4 z 5

Četli jsme se synem, které mu se moc líbila. Nenáročná kniha pro malé čtenáře.

CajkerCz
30.11.2015

Tato kniha se mi z série Beast Quest nejvíce líbila i když hladového čtenáře to moc nenadchne proto lepší 2

Zelený_Drak
07.12.2014

Jako dospěláka mě jednoduchost příběhu trochu rozčilovala... Pochopte, hrdina až do chvíle, kdy byl pověřen záchranou země, šermoval leda tak s pohrabáčem. Pak mu dají do ruky meč a ejhle... bez jakéhokoliv tréninku dokáže přetnout letící střelu (z kuše). Následně s tím mečem dělá nelogické věci. Třeba ho vytahuje při hledání draka, kterého nemá zabít (aneb "když se bojím, vytáhnu meč a zvýším tím riziko, že se poraním"). Celé mi to připadalo jako příběh k počítačové hře. Četla jsem to ale v originále a v tomto směru mohu doporučit, myslím, že to zvládne každý, kdo dosáhl úrovně A2. V rámci udržování se v kondici nebo motivování potomků k angličtině je to podle mě docela dobrá volba.