Babička, rozprávaj

Babička, rozprávaj https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474771/bmid_babicka-rozpravaj-X4q-474771.jpg 4 8 3

Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť, keď bola malá; akí boli jej rodičia a prarodičia; kde sa hrávala; kedy stretla dedka – svojho muža; čo spolu zažili; ako babička vnímala historické udalosti; čo sa podľa nej zmenilo od čias jej mladosti. .. Sprievodné obrázky a dobové fotografie pomáhajú prebudiť spomienky. V knižke je priestor na pridanie vlastných fotografií. „Babička, rozprávaj“ je unikátnym darčekom pre všetky babičky a zároveň pre celú rodinu, ktorá si tak uchová vzácne spomienky svojich najbližších pre ďalšie generácie.... celý text

Literatura česká Hobby Rodina
Vydáno: , Babičkářství
Originální název:

Babičko, vyprávěj


více info...

Přidat komentář

Čtenář1234
15.04.2021 5 z 5

Krásná kniha. Moje babička to napsala fantasticky a skvěle popsala svůj úžasný život.

terimila
20.08.2019 5 z 5

Krásná věc. Pokud máte podobnou babičku jako já, počítejte s tím, že se bude u každé otázky ošklíbat "ale copak, já už si nic nepamatuju" a "na to jsme neměli čas, naší se museli ohánět" :))) ... ale pak se rozpovídá a ani nebudete stíhat zírat, k čemu všemu se dostanete. My si nad knížkou povídáme, já nahrávám a poté to přepíšu, babička si při další návštěvě v knížce listuje a směje se, co všecko mi napovídala. Mamka, babiččina dcera, tím listuje a kroutí hlavou, že tohle a tamto vůbec nevěděla, že se o tom babička nikdy nezmínila. Je to nádherná věc na vytažení a zaznamenání starých příběhů, které by jinak vzal čas.


Eorin
13.07.2017 5 z 5

Opravdu skvělé, chcete-li z babičky (nebo dědečka v podobné knize) vytáhnout její vzpomínky a dozvědět se, co ještě nevyprávěla. Různé otázky v jednotlivých "kapitolách" babičku skvěle nasměrují a podnítí paměť, kudy přesně ještě může zapátrat.
Kromě geniálního "teoretického" zpracování je kniha krásná i po stránce "technické", protože vypadá krásně, má vazbu připomínající stará dobrá fotoalba a samozřejmě má dostatek prostoru pro "vyprávění" samotné.
Krása.