Až peklo zamrzne

Až peklo zamrzne https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17251/az-peklo-zamrzne-17251.jpg 3 9 2

Po tragické smrti rodičů žijí tři bratři v malém městečku. Jejich klid však ruší nenápadné, ale o to důslednější pronásledování a neustálé nepříjemnosti ze strany místního kněze Yessy. Zákeřný kněz posílá nejstaršího z bratrů na sebevražednou misi proti nejstrašnějšímu predátorovi planety tamelovi. Jeho bratrům Ramovi a Sentimu je jasné, že nyní jsou na řadě oni. Chtějí přežít a pomstít smrt rodičů a bratra, ale také přijít na to, proč k tomu došlo. Kdo tahá za nitky v zákulisí? Kdo zavinil smrt dalších lidí? Proč Svatý nápoj působí jen na některé obyvatele planety Ramor?... celý text

Přidat komentář

koumes731
27.10.2015 2 z 5

Dobrodružné fantasy vyprávění se sci-fi rozuzlením. Nic světoborného, knížka do vlaku, v mém případě do letadla a posléze do vlaku. Kdo víc nečeká, zklamán nebude. Já trošku ano, některé části knížky tak podivně utnuté, první půlka ještě celkem šla, ale pak to bylo takové uspěchané, nedotažené, nerozvinuté. 2 1/2*.

tenax
17.08.2013 3 z 5

Fantasy román na klasickém schématu - cesta hrdiny nebo hrdinů za odhalením nějakého dávného tajemství, středověké kulisy, boje meči, dýkami a luky, černobílé povahy postav. Přesto zajímavé a napínavé rekreační čtení bez vyšších ambicí.


Kniha Až peklo zamrzne je v

Přečtených12x
Knihotéce7x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x