Avengers: Rukavica nekonečna

Avengers: Rukavica nekonečna https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466600/bmid_avengers-rukavica-nekonecna-O1H-466600.jpg 3 20 6

Thanos, postrach vesmíru, získal kamene nekonečna, vďaka ktorým môže ovládnuť celý vesmír. Už zničili polovicu populácie všetkých svetov vrátane niekoľkých Avengerov a polovice Fantastickej štvorky. Spider-Man, Wolverin, Ms. Marvel a Doktor Doom zostavia záchrannú jednotku a vydajú sa do vesmíru, aby Thanosa zastavili. Podarí sa tejto malej skupine superhrdinov zastaviť nezastaviteľné?... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK) , Crew
Originální název:

Avengers & The Infinity Gauntlet #2 , 2010


více info...

Přidat komentář

Eeve
04.03.2023 3 z 5

Naozaj možno len pre najmenších čitateľov, ktorí sú ešte "nepoškvrnení" lepšími komiksami, inak je to spracovanie prinajmenšom naivné a jednoduché, kroky postáv nelogické, pri niektorých si možno aj to dieťa bude ťukať na hlavu. Avšak, čakala som že najviac hláškujúci bude určite Spíďo, zdatne mu tu však sekundoval Dr. Doom, no predstavte si! :)

Atlantis
28.06.2022 2 z 5

Ech, tak tohle ne. Celý komiks je spíš taková parodie, jen jsem čekal, odkud vyskočí Squirell Girl. Kresba je až karikaturní a stejně jsou na tom i samotné postavy. Někdo si očividně načetl pár řádků o tom, jaký kdo je (Hulk - zlobit, Doom - machrovat) a podle toho napsal komiks.
Začínající čtenáři nebudou znát postavy, svět jim nebude dávat smysl, celkově je tohle špatná volba. Pro všechny.


Nelíísek
06.11.2021 2 z 5

Opravdu nechápu jaká chytrá hlava mohla dát k tomuto komiksu 7+ a štítek PRO DĚTI, MŮJ PRVNÍ KOMIKS.. jako vážně ?! jako malé dítě nevím o co leží a běží v tomto komikse kdyby to byl opravdu můj první komiks, na sílu narvaný humor a který mě vůbec neoslovil.

fvalek
29.10.2020 3 z 5

Rozhodně musím souhlasit s tím, že označení 7+ a "Můj první komiks" je vážně zavádějící, protože nevím, co přesně je na tom tak dětské. Možná tak děj, který je velmi jednoduchý a jde rovnou k akci a pak rovnou od ní, nicméně celé universum a hlavně slovní zásoba rozhodně není pro děti 7+ (ať už nějaké adhezivní pavoučí schopnosti, pulsary a jiné chronotony apod.).
Jinak co se týče opět té jednoduchosti, je možná až trošku moc a ještě to podtrhuje příjemná, ale komická kresba. Je mi docela líto, že Rukavice nekonečna nevyšla v klasické verzi, ale jen v téhle, protože to je event, který by si rozhodně zasloužil víc než "Ahoj, jsem Thanos, lusk, jej, boj, odlusk".

Ještě stará podoba Miss Marvel, která neukáže nic ze svých schopností, Spider-Man jako hlavní hvězda a U.S.Ace... Asi to mělo útočit na vtipnost, hlavně ten konec, ale mně to tak nějak nic nedalo.

trudoš
01.07.2019 3 z 5

Čekal jsem to nejhorší a nakonec byl mile překvapen. Háček v tom samozřejmě je - označení 7+ má totiž nulovou vypovídací hodnotu a v podstatě jen informuje o faktu, že komiks mohou číst děti, co už umějí číst. Ale pro orientaci v žánru, ději či postavách je rozhodně důležité mít alespoň hrubé povědomí o Marvelovském univerzu. Pročež titulek Můj první komiks se trochu míjí účinkem. Na to je tu příliš mnoho nevysvětleného, včetně základního kdo je kdo.
Když však pominu ty dvě zavádějící nálepky, bez jakékoliv nadsázky musím přiznat, že jsem si příběh užil. Do základní chronologie sice moc nezapadá a mám podezření, že si z původní historky vytáhl cca pět procent, ale co už. Thanos má zkrátka Rukavici a je třeba mu ji sebrat. Tolik k logice. Scenáristé se tak soustředí především na pošťuchování mezi postavami, což prokládají nenáročnou situační komikou. V tomhle ohledu mě to přitom vážně bavilo, mnohem víc než třeba umělé DC Superhrdinky. Sám jsem ovšem zvědav, co si z toho odnesou děti.

WMN
17.04.2019 4 z 5

Jako začátek dobrý. Taková jednohubka.