Avengers: Do boje!

Avengers: Do boje! https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85070/bmid_avengers-do-boje-UEv-85070.jpg 4 38 5

Fanoušky zbožňovaní tvůrci Kurt Busiek a George Pérez zahajují novou éru nejmocnějších hrdinů světa! Avengers od dob založení týmu vždy bojovali ve jménu lidí proti silám zla. Na volání povinnosti reagují tihle legendární zastánci dobra rychle a bez zaváhání, hrdinně povstávají a bojují, dokud nezvítězí spravedlnost. Co se však stane, když na celý tým zaútočí jeho dávní úhlavní nepřátelé? V den velkého setkání zastihne Avengers zcela nepřipravené útok zlé čarodějky Morgan LeFay, která je všechny zákeřně přenese do podivné středověké dimenze, kde nic není takové, jak to vypadá na první pohled. V zajetí Morganiny kletby ztrácejí členové týmu ponětí o tom, kdo ve skutečnosti jsou, ztrácejí paměť. Morganinu kletbu ze sebe setřesou jen Captain America a Hawkeye, kteří jsou nuceni sami bojovat, aby vysvobodili ostatní. Kdyby selhali, Marvel Universe se navždy změní! Navíc: Avengers povolávají mimozemskou rasu Kreeů a superhrdinský tým Sqaudron Supreme! Příběhy: - Jednou Avenger... (Once An Avenger...) - Příliš mnoho Avengers! (Too Many Avengers!) - Nejšpinavější obvinění (Accusation Most Foul) - Nejmocnější podvodníci světa? (Earth's Mightiest Frauds?) - Žij jako Kree, nebo zemři! (Live Kree or Die!) - Champion vyzývá! (To Challenge A Champion!) - Turbulence! (Turbulence!) - Zločinec, který upadl na Zemi v nemilost (The Villian who Fell From Grace with the Earth) - Lesk a sláva (Pomp a Pageantry) - ...vždycky Avenger! (...Always an Avenger!)... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Avengers Assemble Vol. 1 , 2011


více info...

Přidat komentář

wullcann38
22.11.2021 4 z 5

Rozhodně to není špatný omnibus, ale je zde problém ten , že dost často se zde odkazuje na jiné komiksy, které v ČR nevyšli.
Navíc se jedná o komiksy z pozdních 90 let, kdy Marvel komiksy docela připadaly.
Radši bych Teda měl nějaký komiks z 70 až 80 let.
Takže za mě:75%

KillHurt
25.11.2019 4 z 5

Jsem rád, že jsem tuhle bichli přelouskal. Dnes se člověk nevyhne různým článkům, videím a komentářům, které porovnávají události v MCU se stěžejními událostmi v komiksech. Tady najdete těchto opravdu epických momentů hromadu. Potěšila mě opravdu masivní akce Avengerů v úvodu, kdy se dostali ke slovu skoro všichni přeživší hrdinové působící v tomto týmu. Další děj už jen gradoval a dotvářel načatou linku. Často to nedlám, ale k tomuhle komiksu se chci aspoň ještě jednou vrátit.


Kopta
03.06.2016 4 z 5

Má první skutečnost se superhrdinovským komiskem. Velká bichle s mnoha příběhy. Bál jsem se, že oproti akci a nadupanosti filmů to bude škvára, ale místo toho jsem byl více než mile překvapen. Soubor těchto komiksů má dobrý příběh a sblíží nás i s jinými postavami. Hodně věcí se mi na tom líbí a vám by mělo taky. Jde jen o to nebýt rozmazlená a nebo hold nemít vysoké nároky. Je to přeci jen kniha.

Lusa
03.05.2014 5 z 5

Vřele doporučuji všem fanouškům Marvelu. Sice těch Avengerů je tam opravdu hodně a to hlavně v prvních příbězích, nebo spíše v první půlce knihy. A člověk se občas ztratí v tom, kdo je kdo. Ale zase se celá kniha netočí kolem pěti postav (které známe z filmu) ale ukazuje nám i další a další členy Avengers. Příběhy jsou napínavé a zajímavé a v mém případě mě uchvátily natolik, že jsem prostě musela číst a číst dál. Určitě také doporučuji všem, kteří započali se sbíráním Ultimátního marvelovského kompletu, tohle nemůže v knihovně chybět.

Babouš
02.05.2014 1 z 5

Tohle mě hodně zklamalo. Možná to je tím, že Marvel Universe neznám příliš dopodrobna, ale v tom množství postav a superhrdinů jsem se ztrácel. Vadily mi i některé mangové kresby a příliš přehnané až absurdní příběhy. Hvězdička za kresby a pár vtípků.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Kurt Busiek
americká, 1960
Mark Waid
americká, 1962
John Ostrander
americká, 1949
Joe Edkins
americká
Len Kaminski
americká, 1962