Astrologie pro každého

Astrologie pro každého https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379879/mid_astrologie-pro-kazdeho-nfc-379879.png 5 12 5

Renomovaná britská astroložka Yasmin Boland ve své knize podává srozumitelný a přitom zcela vyčerpávající úvod do astrologie pro začátečníky i mírně pokročilé. V úvodní části seznamuje čtenáře se základními stavebními kameny horoskopu (planety, znamení, ascendent, domy, aspekty, důležité body aj.) a vysvětluje všechny dovednosti potřebné pro sestavení a pochopení osobního horoskopu. V další části pak ukazuje, jak tyto poznatky spojit dohromady a aplikovat je v konkrétních oblastech lidského života, jako jsou partnerské vztahy, kariéra, práce, rodina, sex, peníze, image, láska, přátelé atd. Kniha obsahuje všechny informace, které čtenář potřebuje, aby mohl začít s vlastní astrologickou praxí, včetně předpovídání budoucnosti, řešení problémů a dosažení úspěchu. Kniha je doplněna také názornými příklady a přehledy, které ilustrují konkrétní projevy planet, znamení, aspektů a dalších astrologických jevů v lidském životě.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Omega
Originální název:

Astrology: A Guide to Understanding Your Birth Chart (Hay House Basics) , 2016


více info...

Přidat komentář

Dajen2sell
29.05.2023 5 z 5

Doporučuji pro začátečníky, kniha obsahuje základní popisky všech důležitých aspektů k pochopení problematiky, vše je velmi dobře vysvětlené a také obsahuje cvičení, které nabádá k procvičení nastudované látky. Velmi doporučuji :)

Pog
30.12.2022 5 z 5

Tento průvodce astrologií pro začátečníky je sice krátký a stručný, ale i přesto jsem se z něj naučila mnoho věcí a dozvěděla spoustu informací o sobě (a konečně jsem i pochopila některé oblasti svého života). Doporučuji!


evelýny
14.01.2022 4 z 5

Jak dole, tak nahoře
Jak nahoře, tak dole.
Aby byl dokonán zázrak Jednoho.
(Hermes Trismegistos)

Astrologie - studium hvězd, mysterium nebes, dar poznání, výklad principu chodu vesmíru nebo božského vlivu.

Tato kniha nabízí srozumitelný návod pro studium astrologie.
Proč studovat?
Protože astrologie nám prostřednictvím čtení a interpretace našeho horoskopu nabídne nejenom poznání nás samotných, ale i našich životních lekcí.
Nevěříte? Tedy stačí jenom číst.

,,Vždyť samosebou nic není dobré ani zlé, jen myšlení to činí dobrým nebo zlým."
( William Shakespeare).

P.S.: Za málo peněz hodně muziky.

YenMaja
28.01.2020 5 z 5

Astrologie pro každého je knihou, učebnicí i pracovním sešitem (pro ty které chtějí využít). Nechybí zde základy ani složitější prvky. V knize je dokonce přiložen odkaz na stránky Y.Boland, přes které si vytvoříte svůj vlastní nativní horoskop, na kterém se později učíte - vše si tedy vyzkoušíte v praxi.

Nanamimo
24.09.2018 5 z 5

Skvěle vysvětlené pro pokročilé ale i začátečníky, stačí se tomu věnovat a začíst. Jedna z mála knih o astrologii která je skvěle napsaná a srozumitelná.

Autorovy další knížky

2018  90%Astrologie pro každého
2014  89%Andělská astrologie
2019  73%Magický měsíc: Jak pracovat s magií lunárních cyklů

Kniha Astrologie pro každého je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Knihotéce27x
Chystám se číst12x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x