Pomsta

Pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274383/bmid_arrow-pomsta-1dD-274383.jpg 4 43 14

Arrow série

1. díl >

Slade Wilson. Sebastian Blood. Isabel Rochevová. Jejich akce určují cestu hrdiny. TAJNÉ POČÁTKY Oliver Queen vstává z mrtvých, aby vytvořil postavu jménem Arrow. Ostatní však potajmu pracují na jeho pádu… a mají v plánu zničit i všechno, co je mu drahé. Konečným cílem Sladea Wilsona, dalšího přeživšího z ostrova Lian Ju, je Oliverova zhouba, a proto naverbuje Isabel Rochevovou, jejíž nenávist k rodině Queenových nezná hranic. Zatímco si Sebastian Blood myslí, že dělá to, co je správné, komplikovaně se do Wilsonových machinací zaplete také. Toto je dosud nevyřčený příběh o vzestupu a pádu Arrowa.... celý text

Literatura světová Thrillery Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Vengeance , 2016


více info...

Přidat komentář

wullcann38
03.02.2021 5 z 5

Kdo vyděl 1. a 2. sérii seriálu Arrow a zajmalo ho jak se záporáco druhé série dali dohromady tak zde je to krásně vidět.
Doporučuji spíš pro fanoušky seriálu než nováčky.

Scathia
28.03.2019 3 z 5

Seriál jsem neviděla, takže nemůžu srovnávat. Knížka se docela dobře četla, líbil se mi styl psaní, kdy vše bylo popisováno jen z pohledu "těch špatných". Dobrovolně přiznávám, chvilkama jsem jim fandila. :-) Jako oddychovka dobré.


Ešína
07.08.2018 2 z 5

Seriál je dobrý, ale kniha mě nedostala tak, jak jsem si myslela. Jediný důvod, že jsem jí zvládla přečíst byl, že jsem fanoušek postavy Sladea Wilsona.

CharlesWard
29.04.2018 1 z 5

Tak nějak z toho čpí, že jde spíš o popis několika dílů seriálu, než o plnohodnotnou knihu. Kniha se snaží vyvolat drsný dojem, ale to, co by v seriálu mohlo fungovat, je na papíře podivně samoúčelové a naprosto disfunkční. Navíc jsem zaznamenal i několik nesmyslů v ději, kdy kniha najednou pokračuje v něčem, co předtím zůstalo naprosto nevysvětleno (opět něco typické pro seriál, u knihy ale působící jako pěst na oko). Brutální průměr.

davidurban1973
11.12.2017 4 z 5

Na knihu jsem se těšil, protože mám rád superhrdinské komiksové příběhy a psanou knihu jsem zatím četl pouze jednu.
Když jsem začal číst, měl jsem sto chutí knihu po první kapitole odložit, protože ten překlad (věřím, že to bylo překladem) byl děsný. Překladatel si zamiloval slovo JEJ a dokázal ho použít v jedné větě několikrát. A nejen to, zkrátka jsem si říkal, že to je děs. Naštěstí jsem vytrval a za pár kapitol se to zlepšilo a dalo se to číst dobře.
K obsahu knihy - pěkný příběh, který spíše než o Arrowovi popisuje život jeho bývalého přítele a nyní úhlavního nepřítele Deathstrokea a dalších sekundárních pomocníků. Styl knihy se mi líbil a pěkně dokresluje pozadí seriálu Arrow, kdy naznačuje kdy přesně se, která událost děje.
Samotný hrdina se skoro v knize nevyskytuje, až závěrem, jinak jsou hlavními postavami padouši. Za mě nakonec doporučuji.

Smardik17
27.11.2017 2 z 5

Musím říct, že jsem byl zklamán, těšil jsem se na příběh Deadstrokeově pomstě a místo toho byla více jak polovina knihy o tom co se dělo v seriálu. Bohužel to co jsem chtěl vědět, co dělal Slade po souboji na Lian Ju, bylo shrnuto na pár stánek, zbytek byla v podstatě kopie seriálu. Autorům chyběla fantazie co vše mohl Slade prožít. A stejně vše co si vymysleli nyní seriál v šesté řadě vyvrátil. Je to škoda tento příběh měl velmi velký potenciál, ale autoři se s ním nedokázali poprat. Bohužel za mě 2/5

anavi2009
14.06.2017 3 z 5

Seriál jsem neviděla a kniha mě moc nebavila. Děj mi přišel neuspořádaný,neustálé skoky v čase tříštíly děj.. U postav nebyly pořádně popsané emoce ani vnitřní pohnutky,takže mi opravdu připadalo,že koukám na plátno. Knihu jsem nedočetla, ale 3 hvězdy dávám za to,že mě přece jen zajímalo,jak to dopadne. Jen mě to stálé přeskakování tu do minulosti,tu o dva měsíce vpřed rozčiluje. Ale věřím, že fanoušek seriálu si počte.

zuzak07
08.06.2017 4 z 5

Překvapivě dost dobré čtení. Jako fanoušek seriálu jsem si užila pohled z druhé strany barikády a dokonce jsem sympatizovala s některými záporáky a viděla, že nic není jen bílé nebo černé. Je to dobře napsané, čte se jedním dechem a doplní některé mezery v ději. Neznalec seriálu si knihu asi neužije.

dexterman
25.03.2017 5 z 5

Tak Arrow má knihu . Po strašné čtvrté řadě kterou jsem vyloženě protrpěl tady přišla kniha od které jsem nevěděl co čekat . Nakonec jsem záměrně oddaloval její přečtení . Nechtěl jsem se s ní rozloučit . Skvěle napsaná . Četlo se to skoro samo . Snad poprvé se mi stalo že jsem fandil záporákům . Byli vykresleni opravdu skvěle a jejich důvody proč dělaji to či ono byli velice pochopitelné . No nic kniha dočtena doporučuji všem a těším se na druhý díl na podzim .

MájaM.
22.02.2017 5 z 5

I přesto že seriál zatím nesleduji,tak knížka se mi opravdu líbila. Byl plná akce a zvratů:) Sice mi chyběl Oliverův pohled na celou situaci,ale i tak doporučuji přečíst. Určitě nebudete litovat.

Jury
20.01.2017 3 z 5

No byl to prumer...chybel tam proste Oliveruv pohled...serial je u me No.1 a Green Arrow nejoblibenejsi Hero od Dc..ale tohle bylo na nic...snad autori pristi knihu vydaji o tom co je na tom vsem nejlepsi...o 5 letech v pekle ;)

netopýrek
20.10.2016 5 z 5

Této knize nemůžu jinak než dát plný počet hvězdiček. Líbil se mi jak příběh, který se skvěle doplňuje se seriálem, ale také to, že jsem si díky knize spojila dost věcí dohromady. Velké plus této knihy je pro mě to, že je psána zcela z pohledu záporných postav seriálu. Děj i prokreslenost postav je naprosto dokonalý. Konec vzhledem k tomu, že sleduji seriál očekávaný, ale neubralo to na dojmu z celé knihy. Vřele doporučuji přečíst.

orangerose
17.09.2016 5 z 5

dokonalost, návrat seriálu jak začal , bavila mně moc :D

IvankaM
05.08.2016 5 z 5

Úžané. Strašně ráda jsem si oživila začátek seriálu. A bylo naprosto ohromující vidět děj z jiné strany pohledu. Ráda jsem si zavzpomínala na Laurel a Tommyho a Saru, ale hlavně na Moiru, jejíž smrt jsem si znovu prožila v slzách. Těším se na další díl, pokavaď bude.

Štítky knihy

superhrdinové Arrow

Autoři knihy

Lauren Certo
americká, 1975

Kniha Pomsta je v

Přečtených60x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce101x
Chystám se číst46x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x