Archetypy: Kdo jste vy?

Archetypy: Kdo jste vy? https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184705/bmid_archetypy-kdo-jste-vy-184705.jpg 3 6 1

Kdo jsem? Jaké je mé poslání? To jsou otázky, které si dříve či později začneme klást každý z nás. Pro odpověď nemusíme chodit nijak daleko – je ukrytá v nás. Chce to jen objevit svůj archetyp a spojit se s ním... Archetypy byly odjakživa hnacím motorem lidského podvědomí, avšak můžete prožít celý život, aniž si jich všimnete. Archetypální vzory jsou jako dveře do skryté říše, do paralelní reality. Objevíme-li tuto paralelní realitu, ve které archetypy sídlí, a najdeme-li vlastní konkrétní archetyp, setkáme se sami se sebou, dost možná, že vůbec poprvé.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Archetypes: Who Are You? , 2013


více info...

Přidat komentář

parvitas
17.10.2017 1 z 5

Nepýtal sa ma niekto na túto knihu nedávno? Archetypy: Zistite svoj typ a pochopte, kto ste. od Caroline Mess. Ono ten názov všetko vysvetľuje, škoda aj čítať.
Autorka sa pohybuje v oblasti energetického liečiteľstva - jednotlivcom ohodnotí zdravie ich energetického anatomického systému (úprimný job, kde hovorí, čo si myslí, že prečo si ktorú chorobu zaslúžite :)).
A ak neviete, aký archetyp ste, prečítajte si jednotlivé popisy. Ak prikyvujete často, tak ten typ ste! (Na testy z Brava asa to síce nechytá, ale snaha sa cení). Samozrejme, autorka myslí aj na nás, ktorí knihu síce prečítali, ale neprikyvovali, my si máme vraj urobiť test. Keďže linka z knihy nefunguje, takže namiesto www.archetypeMe.com skúste www.archetypes.com. Ja som podľa toho väčšinou poskladaná až z troch tretín (34%, 33% a 33%). Jeden test mi nikdy nestačí, spravila som si ich viackrát (že to potom spriemerujem) a vždy mi vyšla trochu zmenená kombinácia. Všetky moje archetypy, mimochodom, najviac som ich mala 6! (nie šesť faktoriál, ale len obyčajných šesť s výkričníkom), sa tešili, že sa dozvedia, skadiaľ čerpať energiu. Nedozvedeli. Lebo okrem týchto desiatich archetypov, ktoré ona spomína, sa môžu vytvoriť mrte nových (ešte krátko spomína 22 ďalších).
Prečítané (rýchlym čítaním) a zhrnuté, pre mňa tento typ knihy nie je. Radšej si navarím lek(t)var marhuľový, malinový a jahodový. A ak sa rozšupnem, tak to bude aj džem a džemovanie, ako všetky moje archetypy vedia, dobíja energiou na 100%!

Kniha Archetypy: Kdo jste vy? je v

Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x