Anatomie ducha

Anatomie ducha https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347522/mid_anatomie-ducha-uX1-347522.jpg 5 20 2

Sedm úrovní síly a léčení Pojednání o energetické medicíně přináší nový pohled na sedm center duchovní a fyzické síly v těle a citlivě spojuje moudrost tří duchovních tradic: *symbolický jazyk hinduistických čaker *křesťanské svátosti *kabalistického stromu života Popisuje sedm fází, kterými musí každý projít na cestě k vyššímu vědomí a duchovní zralosti. Na obálce je použita reprodukce obrazu Františka Drtikola.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , DharmaGaia
Originální název:

Anatomy of the Spirit- The Seven Stages of Power and Healing , 1996


více info...

Přidat komentář

Danafantom
01.01.2014 5 z 5

Přestože spojení kabaly, křesťanství a hinduismu mi připadalo poněkud překombinované, knížka mi dala hodně. Pěkně jsem se při ní "naladila", spoustu toho pochopila, zjistila, jak energie vnímá někdo jiný. Nejspíš se k ní za čas ještě vrátím, je velmi obsažná, a některé věci mi zkrátka ještě musejí dojít :-)

bytost
04.03.2013 5 z 5

Caroline Myss je moje oblíbená atorka. Kniha ,,Anatomie ducha - Sedm úrovní síly a léčení,, je prostě úžasná. Knihu jsem četla jedním dechem, úžasný příběh této ženy mě oslovil. Vystudovala novinařinu, žila nějakou dobu v klášteře, cestovala do všech koutů světa a propojením logického myšlení a intuitivního cítění se u ní projevily schopnosti jak ona sama říká,, intuitivního čtení fyzického těla,,.
Z počátku se této své schopnosti děsila, ale následně ji začala používat a spolupracovat s lékaři. Na to, aby provedla čtení energie člověka jí stačí jen jeho jméno a datum narození, je jedno že je na druhém konci světa. Její diagnostika je natolik přesná, že umí stanovit kde, v jaké části těla dochází k úniku energie ještě dříve, než se nemoc zhmotní do těla fyzického. Vysvětluje funkci čaker v těle a problémy v emoční oblasti, které se na ně vážou. Školí lidi po celém světě a učí je, aby si sami sobě a svým blízkým byli schopni čtení udělat. Vysvětluje principy jak naše energetická těla fungují. Dalo by se toho napsat moc.....je prostě Boží !