Andělské rozmluvy

Andělské rozmluvy https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202826/mid_andelske-rozmluvy-202826.jpg 3 7 4

Přichází z jiných světů....Její jméno je Elision Co to vlastně zažil autor téhle půvabné knížky? Co je to za neuvěřitelné vyprávění o setkání s laskavou andělskou bytostí, která s ním mnohokrát rozprávěla? Není však důležité, jestli se to opravdu přesně takhle odehrálo. Mnohem podstatnější je hlas hluboké, láskyplné moudrosti, který jasně a zářivě zaznívá z každého slova. Necháme-li jej na sebe působit a otevřeme mu svoje srdce, zřetelně pocítíme onen chvějivý dotek vyšších sfér, promlouvající ke každému z nás. Vyprávění plné něžné poetiky vnáší průzračné světlo do všech oblastí lidského života. Elision - ať už skutečná nebo ne - neburcuje a nekáže, nepřikazuje a neděsí, ačkoliv hovoří i o tak závažných tématech, jako je odpuštění či ztráta milovaných. Nejvyšším zákonem, prvotním pramenem, z něhož všechno vzešlo a kam se vše zase vrátí, je totiž už odnepaměti láska… Kniha, která se trochu podobá Millmanově Cestě pokojného bojovníka a současně se ve své intelektuální a jazykové kráse blíží Prorokovi Chalíla Džibrána. Příběh, který se nese na vlně moudrosti Paula Coelha. Ozvěna Poselství Mistrů Briana Weisse... celý text

Přidat komentář

ladyfromskye
17.08.2021 2 z 5

Andělské rozmluvy jsou napsané moc pěkným jazykem, to se jim musí nechat. Ale to je bohužel asi tak všechno. Knížku jsem přečetla před zhruba třemi měsíci, ale i po tak krátké době mě stojí značné úsilí vzpomenout si, co mi chtělo její poselství říct. Tak nějak to kolem mě proplulo, nad pár věcmi jsem se určitě zastavila, ale evidentně je za své nepřijala.

zelena_zabicka
16.08.2018 2 z 5

Kniha je úplně jiná v tom, že nám neříká, co (ne)máme dělat, abychom byli lepší, šťastnější, láskyplnější,... Pouze naznačuje témata, nad kterými stojí za to přemýšlet. A to je možná i důvod, proč mi většina textu šla jedním uchem dovnitř a druhým ven. Tuto útlou knížečku jsem dočetla před pár minutami a bohužel jen málo z jejího poselství ve mě nějak hlouběji zůstalo. Nekritizuji ji, ale nějak to se mnou nezarezonovalo. Co se mi ale líbilo moc, byl krásný poetický styl textu, bylo to takové "plynoucí", jak kdyby člověk četl třeba báseň.


ciniminisek
02.05.2014 3 z 5

Andělské rozmluvy je kniha poutavá a velmi poučná. V dosti věcech jsem se přichytila, že přikyvuji, ale také v pár bodech i červenám studem. Poetické zpracování knihy se ke knize výborně hodí a při čtení máte chuť skládat básně. Nenásilně jsme upozorňováni na vážná témata. Nejsme učeni, Elision nám nekáže, pouze vypráví a při hlubším zamyšlení, se ženou musíte souhlasit. Ještě musím pochválit krásné zpracování. Kniha v sobě ukrývá tématické a překrásné obrázky, které na Vás dýchají to nejlepší, co Vám mohou dát.

rencovav
15.04.2014 5 z 5

Moc se mi líbilo, je to nádherná kniha! Doporučuji ji všem, kteří si rádi počtou v moudrých poetických řádcích! :-)

Štítky knihy

andělé

Autorovy knížky

Peter Allmend
švýcarská
2014  66%Andělské rozmluvy