Anatomie těla v pohybu

Anatomie těla v pohybu https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414954/bmid_anatomie-tela-v-pohybu-Rr0-414954.jpg 4 14 5

Tento ucelený soubor přednášek se zaměřením na kosti, svaly a klouby lidského těla, a to nejen z hlediska jejich morfologie a struktury, ale především z hlediska jejich funkcí a vzájemného funkčního propojení, seznamuje čtenáře se základním anatomickým názvoslovím. Každá kapitola je doplněna přehlednými ilustracemi souvisejícími s daným tématem. Kniha je určena především studentům, jejichž studijní obory předpokládají znalosti fungování pohybového systému lidského těla, dále pak profesionálům v oblasti tance, zpěvu či herectví, pedagogům působícím v těchto oborech a zrovna tak odborníkům, zejména terapeutům zabývajícím se léčebnou prací s tělem.... celý text

Literatura naučná Učebnice a slovníky Zdraví
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Anatomy of the Moving Body , 2008


více info...

Přidat komentář

jannik
15.11.2019 4 z 5

Nejlepsi knizka pro zaklad anatomie, doporucuju hlavne pro budouci trenery. Tady se naucite vlastne vsechny dulezite kosti a svaly a pak se da dal nabalovat ;) je skvele napsana, hrozne mi vyhovuje system - popisu kosti paze a pak hned i svaly, mnohem lip se mi to pak spojovalo.

Pindrushee
16.10.2019 4 z 5

Perfektní na seznámení s anatomií.


Rurian98
22.08.2019 4 z 5

Kniha se zabývá spíše než pohybem shrnutím anatomie pohybového aparátu bez náročné anatomické terminologie. Pokud jste při čtení Čihákovo prvního dílu anatomie měli dojem, že čtete knihu v cizím jazyce, ale přesto se chcete dozvědět základní anatomické znalosti o pohybovém aparátu, je tato kniha ideální volbou.

BlueTer
29.01.2019 4 z 5

Kniha je skvělá :) není sice graficky na takové úrovni jako jiné podobné knihy, ale na naučení svalů a kostí je naprosto perfektní.

LivN
13.01.2019 5 z 5

Jako masérovi mně kniha hodně pomohla. Naučila jsem se nové svaly a všechno okolo lidského těla co se týká svalů a kostí. Kniha se velmi dobře četla. Je jednoduše napsaná, takže se rychle chápe. Co je na knize velké plus je, že u každého popisovaného svalu nebo kosti je obrázek a to mi moc pomohlo abych pochopila kde se sval přesně na těle nachází. Co dalšího mě potěšilo jsou latinské názvy svalů a kostí. Jsem ráda, že jsem si knihu kupila a mám ji doma takže do ní můžu kdykoliv znovu nahlédnout.

Autorovy knížky

2009  87%Anatomie těla v pohybu

Kniha Anatomie těla v pohybu je v

Právě čtených2x
Přečtených18x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce18x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x