Horká stopa

Horká stopa https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201850/bmid_alex-duarte-horka-stopa-Oq3-201850.jpg 4 2 1

Alex Duarte série

1. díl

Po návratu z Bosny se ATF Agent Alex Duarte pomalu vrací k běžnému životu v jižní Floridě. Když však dojde k výbuchu auta nebezpečného pašeráka zbraní, Alexův život se roztočí na plné obrátky – výbuchů totiž bylo několik, a je třeba útočníka dopadnout. Spolu s advokátkou z ministerstva spravedlnosti, která předpokládá, že výbuchy ve Virginii a Seattlu spolu souvisí, Duarte křižuje zemi, aby útočníka dopadl.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Field of Fire , 2007


více info...

Přidat komentář

soukroma
10.06.2019 2 z 5

Alex Duarte můj favorit tedy nebude: velmi nepravděpodobný týpek, namakaný krasavec, který byl sice ve válce a už pár let honí obchodníky se zbraněmi, ale bydlí doma a chutná mu jen jídlo od maminky, přítelkyni nemá, a navíc jako potomek přistěhovalců z Paraguaye, působící na Floridě, neumí žbleptnout španělsky... Jeho "parťačka" je ještě méně pravděpodobná - ministerská blonďatá krasavice, advokátka, která se úplně třese na postup ve Washingtonu a na potřesení paží s prezidentem.
Celá zápletka a akce je nadmíru kostrbatá, mj. jakoby autor chtěl mocí mermo najít "světlou" stránku na zločincích i na zabijácích ("jen abych nemusel střílet u školy"), k tomu se přidává mizerný překlad a korektura (jen těch interpunkčních čárek, co tam chybělo). A ta obálka je naprosto zcestná a hrozná. O válce to tedy není.
Kdepak, nový Bond ani Reacher se z něj nevyklube ani časem ani náhodou.

Štítky knihy

policie

Autorovy knížky

2014  70%Horká stopa

Kniha Horká stopa je v

Přečtených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x
dalších seznamech1x