Akuma Hanta

Akuma Hanta https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/302541/bmid_akuma-hanta-6bE-302541.jpg 4 28 14

Toshihiro Honno je mladý lovec démonů, který je pro svou posedlost ochoten obětovat své tělo i duši. Jeho touha jej žene do náruče démonů, kteří dokážou uspokojit jeho zvrácené chutě. Bůh mu dal právo zabíjet, nikoliv milovat. Krátké erotické příběhy o lovci démonů, jeho milencích, masochismu a lásce.

Přidat komentář

Giraffey
05.12.2020 5 z 5

Tak jelikož jsem stála za zrodem knihy, nutila jsem autora aby psal a psal a psal a z jednorázové povídky vzniklo toto dílo, jsem na ní hrdá!!!! Přesně tohle byla díra na trhu, která se podařila vyplnit. Je to úžasné čtení plné zvratů a zvrhlého sexu, který málokdo umí popsat. Jak se říká, každá kniha má svého kupce a já jsem pyšná, že ji mám ve své knihovně

Kešu1981
04.06.2020 5 z 5

Jako...fakt mě to bavilo! :o)


M.anon
08.03.2020 5 z 5

Hmm :D. Zajímavý čtení. Jediná chyba byla v její délce, mohla mít víc stránek, jinak super :D

Alskar
17.07.2017 5 z 5

Tahle knížka mě dostala. Příběh, atmosféra i postavy. Četla už jsem ji několikrát a pokaždé jsem se do ní začetla natolik, že jsem ani nevnímala ubíhající čas (jednou mi kvůli ní dokonce ujel autobus). Líbí se mi na ní i originalita oproti ostatním vydaným knihám, které jsem četla.
No a proto říkám "Víc takovýchto knih do tištěné podoby!"

Lucecita
11.06.2017 5 z 5

Presne jak rika Haar - pro zarputile a usedle pany, tohle rozhodne neni . Me se kniha moc libila a klidne si ji prectu jeste nekolikrat. Ano, je to o perverzi a sexu ale kazdy pribeh je tak barvity a rozmanity, ze jsem se ani na vterinu nenudila a hltala kazde slovo...

Haar
10.03.2017 5 z 5

Pánové níže si asi nevšimli štítku yaoi. Ano, my si to užíváme. Je to jediná literatura u nás, která splňuje naše „požadavky“ (nejspíš proto jsou tu komentáře). Ne, není to Steven Erikson ani Tolkien (četla jsem obé), ale to ani nebyl účel. Je to erotická literatura pro fujoshi, což Vy evidentně nejste. Specifická věc, která normálním lidem do rukou nepatří, přesto díky za Váš názor.

Diabel
28.02.2017 2 z 5

Když jsem knihu kupoval, tak jsem si nepřečetl pořádně obsah. Chyba! Nechal jsem se zlákat zajímavým názvem a krásnym přebalem. Zaujal mě. Připomínalo mi to Saurona či Nazgůla.
Co se týká autora a děje, tak jsem se pokusil najít více informací a vypadá to, že knihu psala žena z Čech a knihu vydala pod tímto pseudonymem. Což chápu, ale to nic nemění na tom, že jsem knihu po třech kapitolách musel zavřít. Nic proti tomu nemám, ale na mě to bylo už moc. Hlavní aktér v jednotlivých kapitolách jde na lov upíra/ démona a z lovu se nakonec stávají orgie. Hlavní hrdina zkrátka přijde, démon ho lapí, omámí, probere se připoutanej, démon si s ním sexuálně hraje a mučí ho... Démon se mění z ženy na muže a obráceně... Nakonec se hrdina ze všeho dostane a démona zabije....
Má to sice supr nádech anime stylu, ale to je na tom všem asi jediné plus. Možná si tu knihu užijí víc ženy... Pro chlapy to rozhodně nebude. Připadá mi, že níže zmínění uživatelé, se zde přihlásili jen proto, aby knize udělali reklamu.
Autorky styl psaní se mi líbil, ale ještě na sobě musí zapracovat...
Přijde mi, že to psala spíš pro sebe.
Dvě hvězdy dávám za odvahu, že do toho autorka šla.

Hodnotím 3/10

Plague
27.02.2017 odpad!


Ó

eR

É
eL
É

Čekal sem hodně, ale tohle bylo na míle daleko a mnohem mnohem dál. Nejsem žádný puritán, ale co je moc to je moc. Kdyby autor vynechal buznodemonickoperverzní pasáže měla by kniha kolik, 10 stran? Dovedl bych podobné výjevy pochopit, kdyby měly dokreslovat celý děj...ono to bylo ale obráceně. Masožravé sperma? Démoni kteří mají výhradně homosexuální choutky? Ani proti jedněm nic nemám, ale nevím koho to uráží víc, jestli gaye nebo démony. Co tím chtěl autor říci? Nevím a nebudu po tom ani pátrat a budu se modlit, abych na tuhle knihu co nejdříve zapomněl.

Edice
12.01.2017 5 z 5

Po přečtení této knihy mi všechno ostatní přišlo až příliš růžové. Jakýkoliv problém až příliš zanedbatelný. Já jsem si přišla neúplná, jako bych něco postrádala. Jakékoliv další čtivo skončilo odhozené v koutě, protože se s tímto počinem nemohlo rovnat. A jak už to u mě bývá, tuhle recenzi nedokončím, protože opět upadám do hlubokého uvažování, vzpomínání, vybavování si a opětovného přehrávání si celého příběhu.

Lucecita
26.12.2016 5 z 5

Musím přiznat , že kniha naprosto splnila má očekávání a to jsem teprve v začátcích. Neskutečně baví. Styl , jakým je to psané, atmosféra a lehká perverze a erotično v každém příběhu. Na knižním trhu mi chyběla gay tematika s příměsí fantasy a toto je přesně ono. Škoda jen, že jich není více, nebo o nich ještě nevím :-). Neuvěřitelné vykreslení příběhů a slovní zásoba. Bravo.

Tigergirl
24.07.2016 5 z 5

Kniha se mi moc líbila a splnila má očekávání :)

JackieDecker
16.07.2016 5 z 5

Jedna z knih, které vás přimějí ji buď milovat, nebo nenávidět. Shodou okolností patřím do té první skupiny. Je to více příběh muže, nebo příběh dýky s níž je bytostně spjatý? Může ten, jenž nese znamení zla ve své hrudi, znát a cítit lásku? Existuje pro něj naděje v nějaké konkrétní podobě? Kdy se z posedlosti zlem stane vášeň neustále hloubeji zadupávající lidskost a zdravý rozum? Na prahu pekla, existuje ještě vykoupení? Toshihiro Honno byl příliš mladý, když byl podmaněn. Mysleli si, že ho zachránili, ale pravda byla jiná. Jaká, to musel i on teprve poznat - na cestě domů...
Je to příběh o muži trpícím závislostí, hledajícím sebe sama i vykoupení z utrpení. Poznal ponížení, bolest i lásku, pro níž nebyl zrozen. Byl připraven o vše lidské, přesto stále vždycky na pokraji smrti dost silný, aby přežil nepřežitelné. Dobro i zlo ztratily své rozměry a jeho cesta vedla stále kupředu, přesto že tvořila neprolomitelný kruh.
Erotický příběh protkaný nitkami lidské potřeby milovat i zhoubných zvrýácených myšlenek ukrytých v každém z nás. Myslíte si, že vaše erotické představy jsou úchylné? Vězte že tomuhle se nerovnají... Dostatečný prostor pro fantazii, přesto plné vzrušení, že i zhnusení z některých věcí vymizí ve vlhku. Donutí vás prožívat strastiplný osud lidské bytosti, kde si ani v samotném závěru nemůžete oddychnout. Velmi se mi kniha líbila.

Renara
06.07.2016 5 z 5

Keď som si túto knihu brala do rúk, mala som isté očakávania v tom, čo v nej nájdem. Bola to hneď prvá kapitola, ktorá mi všetky očakávania úplne zrušila.
Ostala som zarazene čítať tie riadky, v ktorých sa skrývala krvilačnosť, túžba a hriech. Netušila som, či budem schopná celú knihu dočítať, no keď som čítala tretiu kapitolu, vedela som, že presne tento príbeh sa mi zaradí medzi tie, ktoré mi ostanú vypálené v mysli.
Príbeh chlapca, muža, ktorý bol z nie vlastnej vôle prekliaty, ktorý trpí neukojiteľnou túžbou a ktorému v živote jeho svetlo nádeje zhaslo neuveriteľne rýchlo a kruto. Myslela som si - nie jeden krát, že by pre neho bola lepšia varianta smrť, no on ďalej žil, trápil sa a snažil nepodľahnúť prekliatiu, ktorým bol spútaný.
Práve vďaka skvelo opísaným pocitom, ktoré sa Vám zarezávajú pod kožu, až sa s hlavným hrdinom bojíte, potíte či pociťujete túžbu, práve preto má táto kniha neoceniteľné miesto v mojej knižnici.

Haar
01.07.2016 5 z 5

První vlaštovka v tomto žánru. Hororová „yaoi“ série o lovci démonů a jeho masochismu. Toshihiro se v devíti dílech setkává nejenom s krutostí démonů, ale i tou lidskou. A i když mu přejete naději, tam někde uvnitř tušíte, že ji ztratil už na začátku společně se svou láskou. Zvláštní, bolestivé, kruté.
Autor s obdivuhodnou slovní zásobou, který ve vás dokáže vyvolat skutečnou bolest, pokud umíte vnímat příběhy srdcem.

Štítky knihy

jaoi, yaoi

Autorovy knížky

2016  77%Akuma Hanta

Kniha Akuma Hanta je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených2x
Knihotéce24x
Chystám se číst19x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x