Projekt Nighthawk

Projekt Nighthawk https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379297/bmid_projekt-nighthawk-3gY-379297.jpg 4 28 9

Akta NUMA série

< 14. díl >

Supermoderní stroj, záhadná hmota, NSA, Rusové, Číňané - Mistr Cussler opět pracuje s těmi nejlepšími ingrediencemi! Nighthawk, supermoderní hybrid letadla a raketoplánu, zmizí z obrazovek radarů nad jižním Pacifikem. Kurt Austin a Joe Zavala se zapojují do horečného pátrání, a musí pracovat zatraceně rychle – po nalezení trosek letounu velmi touží Rusko i Čína. Jen pár zasvěcených však ví o daleko větším nebezpečí, které se nachází na palubě zříceného stroje X-37. Je to exotická hmota, získaná z kosmického prostoru, která při zahřátí odstartuje katastrofu celoplanetárního významu. Závod s časem právě začíná...... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , CPress
Originální název:

Nighthawk , 2017


více info...

Přidat komentář

Luigi1
27.09.2023 5 z 5

Nevím co bych opět psal super věborný byl konec

Patapuf
23.06.2022 4 z 5

Zajímavá zápletka... i když je to vlastně pořád to samé dokola, tak oceňuji snahu autora o neutuchající nápady.... pořád to umí pobavit a zaujmout a člověk se u toho nenudí...


hana4834
05.03.2021 5 z 5

Jako vždy skvělí příběh o záchraně světa. Hlavně me pobavil úplný konec

čef
20.02.2021 5 z 5

Další dobrodružství Kirka Austina a jeho party, při které musí zachránit svět před globální katastrofou. Není to jistě jejich první akce, museli planetu zachraňovat již vícekrát, takže hádejte, jak to asi dopadne. Pořádná akčňárna, to vám povím, takže nabijte pistole, nabruste nože a vzhůru do boje!

petrpospa
04.07.2020 4 z 5

James Bond na druhou. Nebo spíše na třetí? Žádná těžká literatura to opravdu není, jen oddechové čtení a zábava. Ale proč ne? Není na škodu občas vypnout, přestat být vážnými, uvědomělými a seriozními, zbytečně nepřemýšlet a prostě se jen bavit...

Stanas513
22.03.2019 5 z 5

Klasický Cussler. Záhady, špionáž, ohrožení života celé Země, vydírání jedním megalomanem a konec dobrý, všechno dobré. Velice čtivá odpočinková četba.

cedos
22.02.2019 5 z 5

" Zdecimovat znamená zabít jednoho z deseti. Evropani a jejich špína ani jednoho z deseti nenechali naživu. Jejich choroby vyhladily pětadevadesát procent lidí, co tu žili. Zbytek znásilnili a zotročili. Pošpinili jejich krev tou svou. Tři čtvrtě století jsme označovali odporné činy nacistů a stalinské čistky slovy jako holokaust a genocida, a přitom nebyly nic proti tomu, co se odehrálo tady!" ... už jen kvůli tématu a téhle myšlence dávám pět hvězd. Konec byl sice akčnější než nejakčnější, ale to odpouštím, protože mě potěšilo, že thriller nemusí být vždycky JEN thriller.

biki
21.11.2018 4 z 5

Další parádní dobrodružný příběh, tentokrát s větším podílem sci-fi. Výborný nápad ohledně tajemné vesmírné substance a co všechno z toho vzešlo. Zkrátka, pracovníci NUMA měli opět plné ruce práce, aby z množství kritických situací vyšli se zdravou kůží a hlavně, aby zachránili svět takový, jak jej známe.
Ale přece jen se mi to líbilo o fous míň, než příběh předchozí.

lampernaqui
06.08.2018 3 z 5

Kurt Austin se svými kolegy a přáteli z NUMA znovu zachraňuje svět. Knížka nás zavede do hlubin oceánu nebo do útrob deštného pralesa. O zvraty tu není nouze, otázkou je, které jsou očekávané a které vážně překvapivé. Cussler sice nenapsal převratné dílo, ale stále má nápady a společně s ostatními píší knihy, které rychle odsýpají a člověk si při nich dobře odpočine. Tato není výjimkou... takže snad mu to ještě nějakou dobu vydrží.