Ako sa stal Gusto pilotom

Ako sa stal Gusto pilotom https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436431/bmid_ako-sa-stal-gusto-pilotom-tXU-436431.jpg 4 10 2

Autorská obrázková kniha výtvarníčky Lucie Zednikovičovej. Hlavná postava vrabčiak Gusto sa túži stať pilotom. Pochopenie nájde iba u svojej babky, ktorá ho vpustí do dedkovej pracovne plnej nákresov a plánov a venuje mu dedkovu leteckú prilbu. Dedko mal totiž rovnako hlavu v oblakoch ako Gusto. Vďaka túžbe lietať nakoniec zachráni Gusto mláďatko veveričky a splní si svoj sen. Príbeh je o vytrvalosti, o dôležitosti snívania, o podpore rodiny a aj o odvahe.... celý text

Literatura slovenská Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Ako sa stal Gusto pilotom , 2020


více info...

Přidat komentář

muchomurka
17.01.2024 3 z 5

Příběh nebyl špatný, ale přišlo mi, že je tam vždy něco nakousnuto a pak to vyšumí. Doufala jsem také v ucelený příběh a ne, že si budu muset přečíst další příběh, abych věděla, jak to celé dopadne.
Bambulka z knihy také nebyla nějak unesená. Přečetly jsme a vracíme do knihovny. Ale mimochodem - ilustrace byly pěkné, ty jsem si užila.

bibi.r
24.07.2023 4 z 5

Pro děti 3+

Příběh o vrabčákovi a jeho velkém snu stát se pilotem se líbil a byla to fajn jednohubka před spaním. A jak jsme pochopili, tak se můžeme těšit na další Gustíkova dobrodružství :).


Autorovy knížky

2022  80%Jak se stal Gustík pilotem

Kniha Ako sa stal Gusto pilotom je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x