Akce atentát

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Utajovaná fakta - archivy promluvily - stopy k dalším zrádcům?
Dokumentární fotografie s textem podávají svědectví o atentátu na říšského protektora R. Heydricha.

Mimoediční vydání redakce Dálky, Magnet Press.

https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59900/big_akce-atentat-khn-59900.png 4.939
Nahrávám...

Komentáře (11)

Kniha Akce atentát

jan.para
13.09.2022

Jedná se o obrazovou dokumentaci k atentátu na Heydricha.

konicekbily
21.04.2022

Perfektní obrazová dokumentace nejslavnější odbojové operace v našich dějinách s přesným komentářem. Autorovi skláním hluboký obdiv - vydáno v roce 1991 - dva roky revoluci a bohatý obrazový materiál!

marekpreucil
19.09.2020

Vynikající zážitek.

MilanCFC
10.02.2020

Obdivuhodná práce pana Čvančary, ale toho, kdo ho zná, to vlastně vůbec nepřekvapí. Jsem moc rád, že ji mám ve své knihovně.

milan.krimsky
12.11.2019

Velmi pozoruhodná kniha o parašutistech a jejich dílčím úkolem ve fotografiích s podrobným vysvětlením; hodí se jako pomůcka pro další četbu ohledně válečných operací na našem území

Lucek
09.09.2019

Ufff...

KURACHJO2018
17.12.2018

Na dokumentech v této knize je názorně vidět, že ten , kdo tuhle knihu dával dohromady byl znalec v oboru a ne žádný lovec senzací. Rozhodně pro zájemce této doby naprosto ojedinělé zpracování a nelze jinak, nežli doporučit.

Stolda
29.11.2017

Naprosto super kniha, pan Čvančara má tuhle dobu naprosto vypilovanou a knihy v jeho režii bezkonkurenční.

Doporučujeme

Mengeleho děvče