Akce atentát
kniha od: Jaroslav Čvančara
KoupitKoupit eknihu
Utajovaná fakta - archivy promluvily - stopy k dalším zrádcům?
Dokumentární fotografie s textem podávají svědectví o atentátu na říšského protektora R. Heydricha.
Mimoediční vydání redakce Dálky, Magnet Press.
Komentáře (11)
Kniha Akce atentát

Perfektní obrazová dokumentace nejslavnější odbojové operace v našich dějinách s přesným komentářem. Autorovi skláním hluboký obdiv - vydáno v roce 1991 - dva roky revoluci a bohatý obrazový materiál!

Obdivuhodná práce pana Čvančary, ale toho, kdo ho zná, to vlastně vůbec nepřekvapí. Jsem moc rád, že ji mám ve své knihovně.

Velmi pozoruhodná kniha o parašutistech a jejich dílčím úkolem ve fotografiích s podrobným vysvětlením; hodí se jako pomůcka pro další četbu ohledně válečných operací na našem území

Na dokumentech v této knize je názorně vidět, že ten , kdo tuhle knihu dával dohromady byl znalec v oboru a ne žádný lovec senzací. Rozhodně pro zájemce této doby naprosto ojedinělé zpracování a nelze jinak, nežli doporučit.

Naprosto super kniha, pan Čvančara má tuhle dobu naprosto vypilovanou a knihy v jeho režii bezkonkurenční.
Doporučujeme

Štítky
atentáty heydrichiáda Reinhard Heydrich atentát na Heydricha operace Anthropoid české dějiny
Autor a jeho další knihy
Kniha Akce atentát je v
Právě čtených | 1x |