Agatha Raisinová a zločin na ostrově

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Agatha, majitelka úspěšné PR agentury, se jednoho dne rozhodla, že má Londýna i  reklamy dost, a  přestěhovala se do  idylické vesničky Carsely, kde si chtěla užívat předčasného důchodu. Tvrdá a mazaná podnikatelka by se na  poklidném venkově mohla možná nudit, kdyby neobjevila nového koníčka: vyšetřování vražd. Nevěřili byste, na  kolik mrtvol na anglickém venkově narazí. Nebo to bude Agathou? I na dovolené na Kypru zřejmě bude moci dokázat, že si před ní žádný vrah nemůže být jistý....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286899/big_agatha-raisinova-a-zlocin-na-ostrov-CfW-286899.jpg 3.355
Série:

Komentáře (21)

Kniha Agatha Raisinová a zločin na ostrově

pepa4081
20.03.2022

Agatha je stále praštěná, navíc zde chvílemi působí jako rajda. Její „soused“ je nudný sobec a baronet zase vypadá jako holkař. Knížka občas připomíná turistického průvodce po Kypru a samozřejmě zde chybí ta atmosféra venkova, která u téhle série byla velmi příjemná. Číst se to dalo, ale za mne asi nejslabší díl.
Uspokojivé.

Johny_H.
13.11.2021

Tak pro lidi které mají rádi akční napínavé detektivky to skutečně není. Nic méně na oddechové čtení je to dost slušné. Nic méně trochu horší než předchozí díly.

Len2očka
30.05.2021

Ne,ne a ne,opravdu se nemůžu do této knížky začíst a čeká na mě spousta jiných knih,proto odkládám a toužebně otvirám jinou.

TaLu
20.11.2019

Příjemná jednohubka. Přečteno je to hned. Velmi ráda jsem se opět po čase setkala s Agathou, tentokráte její dobrodružství probíhá na Kypru. Hlavní hrdinka se, jak jinak, opět zaplete do vyšetřování vraždy. Dokonce nezůstane u jednoho úmrtí a v ohrožení se opět ocitá i Agatha. Příběh je zpestřen vztahovými kotrmelci, i když bych byla docela ráda, kdyby se už nějak vyřešil James ( nemusí to být jeho smrt :o) a hlavní hrdinka se mohla pohnout směrem kupředu a nejen přešlapovat ohledně vztahů na místě. Doufám, že vyjdou i další díly, jako odpočinková literatura se tato série určitě osvědčila. Trochu mě udivuje nízké hodnocení, ale je možné, že já si příběh vychutnala tím, že jsem měla velký odstup od předchozích dílů a také se tam často popisují večeře, na které jsem měla chuť. Malinko ruší citace z průvodce, ale já se na Kypr nikdy nepodívám, tak proč ne ?

VeRonnie26
06.11.2019

Ze všech dílů mě tenhle bavil nejmíň. :/

ivana02
05.10.2019

Poslední díl Agathy Raisinové... Moc se mi líbily příběhy z anglického prostředí a na tento, který se odehrává na Kypru, jsem se ani moc netěšila. Dala jsem se do něj spíše z pocitu "povinnosti", abych dokončila sérii. A udělala jsem dobře! I tento díl byl skvělý, dle mého názoru se nejvíce podobal stylu Agathy Christie.

Abia
01.10.2019

Na začátku knihy jsem přemýšlela, zda tuto knihu napsala stejná autorka. Kniha je jednoznačně nejhorší z celé série, která u nás vyšla. Dlouhé popisy památek snad sloužící k tomu, aby měla kniha více stránek. Od druhé půlky kniha konečně začala mít trochu spád, ale často jsem nechápavě kroutila hlavou.

pollyanna
28.08.2019

Série měla hodně kolísavou tendenci, ale postupně sestupnou. Škoda, ze začátku jsem byla dost nadšená, že jsem našla zábavnou četbu. Vraždy v knihách už pak ani nepůsobily „přirozeně“, ale spíš tam byly, aby bylo co „vyšetřovat“. Co mě ale jako ženu fascinuje, je Agátin přístup ke kosmetice – původně jsem si myslela, že knížky napsal (neznalý) muž... :D