Adelaide

Adelaide https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528680/bmid_adelaide-65834c5327491.jpg 4 19 3

Aké to je byť mladý a zamilovaný – do svojich priateľov, do svojho mesta a do človeka, ktorý nemôže a nechce opätovať vašu lásku? Adelaide Williamsová žije sen tisícov mileniálov. Vymetá bary, končí magisterské štúdium a chce získať prácu v PR. Zamiluje sa do Roryho Hughesa, ktorý vyzerá ako princ z disneyovky a pôsobí nedosiahnuteľne. Adelaide však vie, že ak sa bude snažiť a milovať ho, zabudne na jej malé chyby a bude ju milovať rovnako. Potom však zomrie Roryho bývalá priateľka Nathalie a Adelaide urobí všetko, čo je v jej silách, aby bola Rorymu v ťažkých chvíľach oporou – aj keby pri tom mala stratiť samu seba.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

Adelaide , 2023


více info...

Přidat komentář

KerrKnock
02.04.2024 5 z 5

Nejlepší kniha, kterou jsem za dlouhou dobu četla. Adelaide potká Roryho, který působí jako její vysněný princ z Disneyovek. Okamžitě pro něj začne dělat první poslední, aby ji měl rád. On se k ní ale nechová úplně hezky a zamilovaně a v malých náznacích pomalu člověku začne docházet, že to asi z jeho strany nebude úplně pravá láska. Nešťastná událost pak ovlivní oba dva a jejich vztah se začne ubírat směrem, který se Adelaide nelíbí. Dost se trápí, dost snáší, stále se snaží dělat vše, co mu na očích vidí - a že byla opravdu pozorná a rozhodně bych se chtěla některými jejími činy inspirovat. Hluboká kniha plná citů, zklamání, sebepoznání. Ještě dlouho nad ní budu přemýšlet.

lulucinax
10.03.2024 4 z 5

Čekala jsem romantickou oddychovku, ale dostala jsem velmi dobrý psychologický romantický román, který mě donutil k zamyšlení.
Rory - chlap (ne ta mladá Gilmorka :)) mi lezl na nervy už od prvního okamžiku a nějak jsem se mu nedostala pod kůži a pořád jsem si říkala, co na něm Adelaide vidí, kromě toho, že vypadá jak princ z disneyovky. Příběh začíná koncem, kdy Adelaide kvůli tomu mizernému chlapovi skončila na dně. Styl autorky se mi líbil, velmi dobře se kniha četla a dokázala jsem se do Adelaide vcítit.
Kniha mě na první pohled zaujala obálkou. Doporučuji čtenářkám CoHo.


bookcase
05.03.2024 5 z 5

Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla na neobvyklý styl textu (přímá řeč kurzívou), ale pak jsem do toho vpadla rovnýma nohama a dostalo mě to. Adelaide jsem si oblíbila, jistou postavu bych nakopala do... Příběh se mi dostal pod kůži.

Štítky knihy

romantika

Autorovy knížky

2024  76%Adelaide

Kniha Adelaide je v

Právě čtených2x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených2x
Knihotéce64x
Chystám se číst65x
Chci si koupit22x
dalších seznamech2x