Aby láska v rodinách proudila

Aby láska v rodinách proudila https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124181/aby-laska-v-rodinach-proudila-124181.jpg 2 10 1

Autorka knihy Jiřina Prekopová svojí knihou na téma jak být empatický ukazuje jak se stát dobrým rodičem. Učení Prekopové se šíří jako lavina po celém světě. Kniha „Aby láska v rodinách proudila" má otevírat dosud ještě nezodpovězené otázky v oblasti rodičovství.

Přidat komentář

Kristyna1712
06.01.2020 4 z 5

Tato kniha se ke mě nejprve dostala jako povinná recenze knihy do pedagogiky, ale když jsem se začetla do několika prvních příběhů, věděla jsem, že tentokrát jsem měla při výběru štěstí. Paní Prekopová na několika skutečných a jednoduchých příbězích ukazuje, jak je empatie potřebná a dnes i bohužel vzácná. Často mě mile překvapilo, jak se v příbězích zachovala, protože já osobně bych se pravděpodobně takhle lidsky zachovat bohužel nedokázala. Autorka však nabízí nový pohled na řešení problémů mezi lidmi - sílu empatie. Určitě bych ji doporučila jako oddechové čtení všem, kteří trochu tápou v mezilidských vztazích a potřebují se naučit empatii.

Kniha Aby láska v rodinách proudila je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x