3 principy

3 principy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422189/bmid_3-principy-bJ9-422189.jpg 3 19 7

V této knize se vám ukážu z jiné stránky, kterou jste dosud neměli možnost poznat. Dozvíte se, co jsem na internetu nikdy nesdílela. Prozradím vám, s čím jsem posledních pár let mimo obrazovku bojovala. A jak jsem se dostala z psychického dna, na které jsem kvůli sociálním sítím spadla. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila 3 principy neboli 3 nejdůležitější body, kterých je potřeba se držet, abychom byli silní a odolní vůči negativním vlivům a mohli vést šťastný a spokojený život. Teď se o ně s vámi podělím.... celý text

Přidat komentář

kate9326
10.05.2023 5 z 5

Moc pěkná-ačkoliv dost krátká na můj vkus - kniha hlavně pro ty,kteří na influencerech vyrůstali :.))
Autorku jsem sledovala spíše náhodně, ne všechna videa, a takže to není podmínka.
Je fajn, že i někdo mladší než střední věk 45+ a výše napíše knihu o životních modrech a seberozvoji.
Negativní věci, jako šikanu a pomluvy zažije totiž i někdo úplně neznámý a opravdu, těm lidem jde jen o terč, u kterého jim to projde. To je často ten jediný !! důvod, a haterství by se nemělo tolerovat.
Určitě doporučuju přečíst i těm, kdo koukají spíš na tik tok :-))

skippingrope
18.03.2022 3 z 5

knížka rozhodně není složitě napsaná, je to celkem oddechové čtení, které vám ale vlastně i něco málo předá. je to taková nenásilná napodobenina knih o osobním rozvoji, akorát napsaná mladým člověkem, který přidává i prupovídky o svém životě. Na Carrie jsem určitě změnila názor, ale asi jsem čekala něco trochu jiného, méně osobního. nesleduji ji několik let a asi už ani nezačnu. občas mi bylo trochu nepříjemné číst o jejím soukromí, protože to všechno dost podrobně popisovala a jelikož to pro ni nebylo zrovna optimistické období. Carrie sama psala, že nesdílí s cizími lidmi své osobní záležitosti a pak vydá knihu, kterou si koupí tisíce lidí a dozví se tam přesně ty informace, které nesdílela, protože nechtěla, aby ji někdo ublížil. To mi přijde trochu paradox. navíc jsem objevila několik pravopisných chyb a oddělování slov na konci řádku se vždy dělá pomlčkou podle hlásek..no a to se ve většině případech nepovedlo.


Vany727
13.04.2021 3 z 5

Knížka se mi celkově moc líbila

xxDarčaxx
28.03.2021 1 z 5

Četla jsem lepší knihy tohoto typu...

elaela
12.06.2020 2 z 5

ano, kniha je mířena pro mladší publikum, ale formulování myšlenek a styl psaní je i tak slabý.

hellena1523
21.01.2020 2 z 5

Rozhodně dávám vyšší hodnocení, než jsem původně sama čekala. První část, kde Carly popisuje ze svého úhlu pohledu, co se kolem ní a s ní dělo, působilo upřímně, pak už to ale byl jen balast. Tisíckrát omleté návody a rádoby pravdy, které jsem jí ale nějak moc nevěřila.
Čte se velmi snadno a rychle, ale úplně upřímně - zbytečná kniha. Moc hezky zpracovaná, ale že by něčím výrazně vynikla? To snad jen upřímností v úvodu, ale to je za mě na knihu dost málo.

TessaJean
16.11.2019 5 z 5

Skvělá kniha, přečtená během jednoho dne. Rozhodně se teď na Carly dívám úplně jinak :)

Štítky knihy

internet sociální sítě

Autorovy knížky

Carrie Kirsten (p)
česká, 1998
2019  62%3 principy