1000 důvodů proč se nelíbat

1000 důvodů proč se nelíbat
https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/6649/mid_1000-duvodu-proc-se-nelibat-jb1-6649.jpg 3 59 59

1000 důvodů série

< 2. díl >

Druhý humorný příběh o dvojčatech Sany a Konym a jejich trablech s láskou. Zatímco velký Kony se už nikdy nechce zamilovat a zakládá Klub nelíbačů, jeho sestra Sany je konečně zamilovaná až po uši. Důvody pro nezamilování jsou tytam. Až na to, že Theo ji dosud nepolíbil, a do Konyho života vstoupí dívka Sára dobyvatel srdcí v tom už zase nechtě jede... Kdo napíše seznam důvodů, proč se nelíbat? A k tomu ještě musejí snášet skopičiny brášky malého Konyho, rodiče architekty a pořádkumilovnou hospodyni Ludmilu. Ve volné sérii příběhů o puberťáckých katastrofách vyslovují dvojčata Sany a Kony Kornblumovi svá zásadní ano a ne k lásce. Po 1000 důvodech, proč se nezamilovat teď následuje 1000 důvodů, proč se nelíbat. Pro kluky nelíbače i nepolíbené holky... celý text

Přidat komentář

cestina_s_linus
27.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Po dlouhých 10 letech jsem se pustila do druhého dílu. I přesto, že jsem si jen “matně pamatovala, co se dělo předtím, tak jsem nebyla vůbec zmatená. Autorka velice stručně a věcně přiblíží patálie pětičlenné rodinky, kde se kromě mamky všichni jmenují na K.

Sledujeme zejména linku dvojčat Sanny&Konny, kteří čelí tomu nejhoršímu - jak během dospívání řešit problémy s láskou a líbáním. Je úsměvné prožívat jejich trapné momenty. Do toho doma panuje chaos, jelikož se o vše stará tatínek. Nejmladší brácha si hraje na piráta a terorizuje své okolí. Je zajímavé sledovat, jak v tomto chaosu, který panuje u nich doma, si dokáží (ne)poradit se svými emocemi. Stejně jako první díl - i tento doporučuji do třídních knihovniček!

ellypusik
22.08.2014 5 z 5

Byla tak úžasná! Už dlouho jsem se u knihy tak neodreagovala a nezasmála, dnes jsem to četla celé ráno až do odpoledne, kdy jsem to dočetla a i když teď čtu jinou zajímavou knihu, tak mě mrzí, že se zdaleka nevyrovná této. Rozhodně hned jak bude příležitost, si od této spisovatelky vezmu další knihy
:)


Roselunda 1928
25.03.2014 3 z 5

(SPOILER) !Spoiler!
Neřeší se tam skoro nic jiného než "Kdy mě konečně políbí?" a "On mě nemiluje?:-(" atd... takové knihy nemám moc ráda...myslím, že 2,5 * je celkem moc.

bararich8
30.11.-0001 3 z 5

Docela sranda...ale četla jsem i lepší.