Zdravě vařit, zdravě jíst
Ingrid Kiefer , Gerald Jeitler , Michael Kunze , Johann Pabst , Theres Rathmanner
V jedinečné kuchařce prozrazují dva špičkoví šéfkuchaři své nejlepší recepty, které vybrali s výživovými specialisty a upravili podle požadavků moderní dietologie. Co je lepšího než čerstvě připravené jídlo, které báječně chutná, a navíc podporuje zdraví a pocit pohody? Předkrmy, polévky, hlavní jídla i dezerty – u více než 300 zdravých receptů jsou uvedeny důležité údaje pro ty, co pečují o své zdraví: počet kalorií, obsah cholesterolu, sacharidů, bílkovin a tuků. Dejte si marinovaný hovězí filet s mozzarellou nebo plněná kuřecí prsíčka s kaštany, vše z čerstvých surovin... ... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Ikar (ČR)Originální název:
Die gesunde Küche
více info...
5 | 0 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 1 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Kniha Zdravě vařit, zdravě jíst je v
Přečtených | 2x |
Knihotéce | 4x |
Chci si koupit | 1x |
dalších seznamech | 1x |