Brambory - Jednoduché recepty pro každého
kolektiv autorů
Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo se zeleninovou náplní či bramboráčků s lososem. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené nebo připravené na pánvičce se zeleninou, rybami, plody moře či masem. Postupy jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné barevnými fotografiemi jednotlivých fází i hotových jídel.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Slovart (ČR)Originální název:
Greatest ever potato
více info...
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.