Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
Iveta Toušlová , Josef Maršál
Už jste někdy jedli vozkovu polévku nebo mačanku? Tušíte, co jsou to bacekýchle a kontrabáš? A víte, kde by vás pohostili jabkanci či řepánky? Pokud ne, v této knize najdete na všechny otázky odpovědi. Tvůrci oblíbeného pořadu Toulavá kamera se totiž vydali do českých, moravských a slovenských krajů, aby tam zapátrali po původních recepturách našich předků. Ti dokázali zužitkovat vše, co si vypěstovali nebo nasbírali v lese, a v kuchyni z toho pak byli schopni vyčarovat naprosto neuvěřitelné, a přitom velmi jednoduché a nesmírně zdravé pokrmy. Tak se jimi nechte inspirovat a hlavně, ať vám chutná!... celý text
5 | 2 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.