Speciality z celého světa
Cornelia Schinharl , Reinhardt Hess , Marlisa Szwillus
S kuchařkou kolem světa – prostřednictvím více než 250 receptů podnikneme kulinářskou výpravu do 50 zemí naší planety. S klasikou jako paella, Tafelspitz nebo bamigoreng zavzpomínáme na krásné časy dovolené. Méně známé speciality jako kreolská zeleninová rýže, vietnamské závitky štěstí nebo mexické ceviche nejen uspokojí naše chutě, ale možná i přinesou ozvěnu volání dálek. - kuchyně a kultura stolování pěti kontinentů - slovníček exotických přísad a jejich domácích náhrad - typická regionální menu a bufety. ... celý text
5 | 2 | |
4 | 1 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.