Recepty z hájovny
Vlasta Loužková
Houby mají v našich zemích zvláštní postavení. Jejich sbírání se stalo národním koníčkem, kterému se v letních a podzimních měsících věnuji milióny lidí. Autorka Vlasta Loužková vybrala recepty z rodinné kuchařky, která se v její lesácké rodině dědí z generace na generaci.Většina receptů pochází z jižních a západních Čech, z časů, kdy hospodyně znaly jen živočišné tuky. V duchu současných zásad správné výživy bychom měli nahradit, alespoň v některých předpisech, máslo a sádlo rostlinným olejem nebo ztuženým rostlinným tukem. Příjemná kořenitá chuť houbových jídel tím určitě neutrpí.... celý text
5 | 3 | |
4 | 1 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.