Recepty z farmářského trhu. II. díl, Jaro-léto
Hana Michopulu
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla.... celý text
5 | 5 | |
4 | 5 | |
3 | 3 | |
2 | 2 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina léto jaro zeleninové recepty ovocné recepty
Autorovy další knížky
2009 | Kuchařka Zpátky domů |
2011 | Recepty z farmářského trhu. I. díl, Podzim-zima |
2013 | Recepty z farmářského trhu. II. díl, Jaro-léto |
2019 | Chlebíčky a další recepty z bistra Sisters |