Moderní česká kuchařka
Martin Jiskra
Vstupte do světa moderní, a přesto tradiční české gastronomie! V této kuchařce najdete nejchutnější pokrmy z pokladnice klasických receptur zpracované podle zásad moderní kuchyně. Ochutnáte bramborové pískorky, máčedlo z Postřekova, martinskou husu s červeným zelím, myslivecký řízek či uzené maso v pivním těstíčku. Nebo se můžete rozhodnout pro borůvkový koláč se smetanou, chodské koláče a staročeské koblihy s malinovou zavařeninou. Máte možnost pustit se do dvou stovek lahodných jídel z jednotlivých krajů celé republiky!... celý text
5 | 1 | |
4 | 1 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2001 | Moderní česká kuchařka |
2011 | Dvanáct chutí roku |
2006 | Nejen zelenina |
2022 | Recepty ze zájezdního hostince |
Kniha Moderní česká kuchařka je v
Přečtených | 2x |
Knihotéce | 1x |