Dvanáct chutí roku

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější ....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/96_/96220/dvanact-chuti-roku-96220.jpg 42
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, Ikar (ČR)
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Dvanáct chutí roku

Autor a jeho další knihy

Kniha Dvanáct chutí roku je v

Přečtených2x
Knihotéce1x