Minutky z masa
Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak vybrat správnou část masa pro daný pokrm, či kdy je steak rare, medium a well-done.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2017 , EsenceOriginální název:
Kurzgebratenes , 2008
více info...
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 1 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2015 | Mug cakes - Zákusky pečené v hrnku za pár minut |
2017 | Minutky z masa |
2002 | Wok snadno a rychle |
1996 | Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny |