Čínská kuchyně
Jana Duží
Publikace obsahuje kuchařské předpisy na přípravu čínských pokrmů (polévky, drůbež, ryby a plody moře, hovězí, vepřové, skopové maso a zvěřina, jídla ze zeleniny a hub, zeleninové saláty a moučníky a sladkosti).
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Snář od A do Ž |
2007 | Horoskopy a snář z dob našich babiček |
2009 | Knedlíky a omáčky |
2009 | Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky |
2009 | Čínská kuchyně |