Analýza potravin

nehodnoceno
Analýza potravin https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153495/analyza-potravin-153495.jpg 0 0 0

Z obsahu: 1. Úvod 1.1. Definice pojmů 2. Stanovení přírodních složek potravin 2.1. Voda a sušina 2.2. Minerální látky 2.3. Dusíkaté látky 2.4. Sacharidy 2.5. Lipidy 2.6. Vitaminy 2.7. Senzoricky významné látky 2.8. Přirozené toxické látky 3. Stanovení aditiv a kontaminátů 3.1. Aditivní látky 3.2. Kontaminanty 3.3. Rezidua 4. Senzorická analýza 4.1 Pojmy 4.2 Vlivy podílející se na senzorickém hodnocení 4.3 Způsoby senzorického hodnocení 4.4. Senzorické testy 5. Seznam použitých zkratek 6. Literatura 7. Věcný rejstřík... celý text


Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.

Autoři knihy

Vlastimil Kubáň
česká, 1944