Vidlákovy kydy o zemědělství diskuze

Vidlákovy kydy o zemědělství https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511735/bmid_vidlakovy-kydy-o-zemedelstvi-MDu-511735.jpg 4 13 13

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

luczi
17.03.2023 odpad!

Vážený Niraji, sice neutuším, proč místo soukromé zprávy máte potřebu spamovat prostor pro vyjádření k obsahu knihy, abyste si na mne postěžoval, ale budiž, odpovím vám přímo. Chápu, že moje hodnocení se vám nelíbí, nemusí. Stejně tak ale ji já nemusím vysvětlovat, proč hodnotím knihy tak, jak je hodnotím, vaše fabulace, že knihy nečtu, protože je ohodnotím ve stejný den, jsou vycucané z prstu, konspirátoři, manipulátoři a lháři všeho druhu jsou mojí prací, nic z toho vám ale nemusím vysvětlovat, to si uvědomte. Idea databáze je dávno iluzí, falešné profily a falešná hodnocení jsou prostě normou, viz Jan Tománek, to je krásná ukázka, ale u autorů se kterými vy souzníte, to zřejmě nevadí. Zameťte si nejprve před vlastním prahem ohledně dvou metrů a tolerance k druhému názoru, abyste vy sám nebyl tím pokrytcem, kterého chcete pokárat.

Niraj
10.03.2023 5 z 5

No, ono se spíš zdá, že slečna/paní luczi se rozhodla některé knihy zde na Databázi hodnotit, aniž by je četla. Tedy ne podle skutečného obsahu, ale podle autora či tématu, který nesouzní s jejím světonázorem. Takový samozvaný politický kádrovák.
Jak jinak si totiž vysvětlit hodnocení "odpad" u všech těch knížek zabývajících se jiným pohledem na covid, na svobodu, či hromadné negativní hodnocení knížek autorů p. Tománka, Kurase, Konvičky, Lukavce ... a spousty dalších? A to klidně hned několik hodnocení těchto knih v jednom dni? Jsem přesvědčen, že žádnou z těchto knih vůbec nepřečetla. Asi těžko by normální člověk stále dokola četl podobné knihy, aby znovu a znovu zjišťoval, že je to odpad. A například kniha Vidlákovy kydy zatím ani není v oficiálním prodeji. Obdrželi ji jen lidé, kteří si ji předplatili. Že by zarytá odpůrkyně poslala Vidlákovi peníze, aby obdržela knihu, kterou ohodnotí "odpad"? Ne ne, nic z toho nečetla. Dotyčná zde zcela cíleně dává negativní hodnocení knihám, které nesouzní s jejím pohledem na svět, a to aniž by je četla. Jen proto, aby svým hodnocením poškodila reputaci dané knihy a autora v očích ostatních čtenářů.

Ale ok, každý ať si hodnotí jak chce, i když si myslím, že je to v rozporu s ideou, na jakém Databáze knih původně vznikla - tj. dát lidem šanci objektivně ohodnotit knihy, které jsme četli a pomoci tak druhým, aby si o ni udělali co nejjasnější představu. Ale každého věc a svědomí, jak se s tím popere. Nicméně velmi pokrytecky pak vyzní "sebepopis" dotyčné v jejím profilu, kde podobné (a tam opravdu jen domnělé, zcela bez důkazu) chování odsuzuje u p. Tománka na ČBDB. Ono by to chtělo trochu soudnosti, a když kritizovat, tak u toho měřit stejným metrem všem. Ale hlavně být tolerantní k druhým lidem a jejich názorům, i když s nimi nesouhlasím.

Hezký den všem


Alto98
08.03.2023 4 z 5

V knize se žádná propaganda nevyskytuje, pojednává o zemědělství. (Komentář k již smazanému příspěvku.)

Štítky knihy

zemědělství zahrady, zahrádky blogy

Autorovy další knížky

Daniel Sterzik
česká, 1980
2023  74%Vidlákovy kydy o zemědělství
2023  %Vidlákovy kydy: Přímo z Vidlákova dvorku