Varovné signály očkování diskuze

Varovné signály očkování https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127376/varovne-signaly-ockovani-127376.jpg 4 43 7

Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace. Podrobné a pravdivé informace o vakcínách by měly být přístupné v demokratickém státu všem občanům. Stejně tak by měla být právem každého rodiče svoboda informovaného souhlasu u očkování jejich dětí. Vakcinace je invazivní lékařský zákrok, který může, byť v ojedinělých případech, způsobit poškození i smrt docela zdravé osoby. Stále více lidí touží po objektivních a vědecky podložených informacích a nehodlá se spoléhat pouze na to, co nám doporučují reklamy, sdělovací prostředky nebo nařizují státní orgány. Podobná kniha na českém knižním trhu dosud chybí. Čtenáři zde najdou i rady rodičům k očkování od praktické lékařky a legislativní část zpracovanou právníkem podle posledních úprav zákona o veřejném zdraví.... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

siena
31.12.2020

Jak hluboko klesla Česká televize? Až ke konspiračním teoriím o zdraví! (10.6.2015 - Zdravotnický deník)
"... Aby měla spekulativní tvrzení v pořadu dostatečnou váhu, obrátili se jeho tvůrci na guru českého antivaxx hnutí profesorku Annu Struneckou. „Já se divím, že to ty děti vůbec přežijou,“ tvrdí na adresu očkování před kamerou „vědkyně“, od které se distancovala Univerzita Karlova, kde před mnoha lety působila. „Nikdo nedokázal, že přínosy očkování převažují nad jeho riziky,“ varuje Strunecká a žongluje s případy údajných úmrtí po očkování. I když její postoje mají dodat odpůrcům očkování na vědeckém lesku, ve skutečnosti jde jen o hlasitou zastánkyni spikleneckých teorií a mimo jiné držitelku vědecké anticeny Bludný balvan. Tu získala v roce 1999 za svá „revoluční“ vysokoškolská skripta o tom, jak je lidské tělo skrze čakry napojeno na příjem kosmické energie. „Profesorka Strunecká není imunoložka, nemá žádný pracovní vztah k Univerzitě Karlově, její názory na očkování neodpovídají odbornému konsensu a rozhodně nevyjadřují odborný názor Univerzity Karlovy,“ upozorňuje docent Jan Konvalinka, prorektor UK pro vědeckou činnost. Strunecká však svého někdejšího napojení na univerzitu ráda využívala a mimo jiné z univerzitní emailové adresy rozesílala své antivaxx bludy a čile komunikovala s dalšími odpůrci očkování. Za to si vysloužila zablokování této adresy. Podle českého antivaxx hnutí šlo ale o důkaz toho, že se velkým nadnárodním farmaceutickým firmám znelíbila, a proto bylo nutné proti ní zakročit. ..."

martinakovarova
31.12.2020 5 z 5

Top prace!


bubka
12.12.2016

jsem zásadním příznivcem očkování, já i dítě jsme očkováni i nepovinně. Přeju si, aby s mým očkovaným dítětem do školy a školky chodili lidé očkovaní, aby mez nimi nebyl neočkovaný bacilonosič, jehož skrytá nákazy by mohla prolomit naši imutitu.
Rozložení očkování by mělo být na vůli rodičů, ale věk, kdy dítě musí být proočkované by měl být stanoven z moci úřední.Rodiče by se však k tématu měli vyjadřovat poučeně a ne z příhod na netu.
Jinak jsou neočkovaní lidé slepými pasažéry našeho očkování, kteří, zejména v této době, kdy přicházejí lidé bez základního očkování v velkých masách, mohou jednak prolomit masivní infekcí imunitu očkovaných a jednak nakazit malé, dosud plně neproočkované děti.

Štítky knihy

očkování imunita, imunitní systém

Autorovy další knížky

Anna Strunecká
česká, 1944
2011  77%Doba jedová
2012  75%Doba jedová 2
2012  85%Varovné signály očkování
2013  78%Jak přežít dobu jedovou?
2014  69%Babské rady