Telo diskuze

Telo https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33036/bmid_telo-b2W-33036.png 4 7 3

Nikto nevie, čo sa naozaj stalo toho večera, keď Lisa Randolphová spadla z útesu. Hoci pád prežila, ostala ochrnutá a nemá. Potom najali stredoškoláčku Melanie, aby Lise čítala. Melanie čoskoro zistí, že Lisa sa jej snaží prezradiť nejaké tajomstvo. No, až keď sa Melanie ocitne v ohrození, pochopí, že Lisino tajomstvo je smrteľne nebezpečné...... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Egmont Neografia
Originální název:

The Body


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Azizi
11.06.2011 5 z 5

nightlybird: To je samozrejme pravda a aj ja to tak vnímam :) Tak snáď som k tejto knižke vyjadrila dostatočne svoj názor a prípadne to i môže niekomu pomôcť. Uvedomujem si, že komentáre sú určené najmä preto a myslím na to... Zas nechcem sa ani vyjadrovať konkrétnejšie k niečomu, čo som čítala tak veľmi dávno.

nightlybird
11.06.2011

Psaní komentářů by neměla být sranda a má smysl. A sice ten, aby upozornily na knihu, která by mohla zaujmout i jiné čtenáře, čtenáře, kteří knihu dosud nečetli. Já sám komentáře průběžně pročítám a hledám v nich inspiraci pro další četbu a to nejen pro sebe - neznamená to pochopitelně, že když je někde nadšený komentář, že se na knihu hned vrhnu, umím si už vybrat (neni som celkom senilný).


Autorovy knížky

Carol Ellis
americká, 1946
1997  80%Telo