Průvodce reiki diskuze

Průvodce reiki https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90775/pruvodce-reiki-90775.jpg 4 19 3

Reiki je starodávný, velice jednoduchý a zároveň účinný systém léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu a na Západě byl po mnoho let udržován ve velké tajnosti. Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení, z nichž většina se v této knize objevuje poprvé v historii v tištěné podobě. Autorka, která tuto práci napsala proto, že se domnívá, že reiki patří všem, zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi nejen reiki, ale i jiných léčitelských metod. Kniha se tak odlišuje od čehokoli, co na toto téma bylo dosud napsáno a je neocenitelným pomocníkem i praktickou učebnicí každého reiki léčitele. Byť kniha nemůže nahradit zasvěcení učitele reiki, nabízí každému zájemci o tento systém léčení, studentovi, léčiteli i učiteli vše ostatní, co ke své práci s reiki může potřebovat.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

Essential reiki , 2001


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

SteveP1
02.08.2020

Jen malá poznámka k zamyšlení:
Překvapuje mě, kolik lidí dnes podléhá takovým komerčním energetickým zasvěcením typu Reiki, Shamballa apod., aniž by si alespoň zjistili, ověřili nebo věděli, do čeho jdou. Mě je podezřelé už jen to, že tzv. Mistři Reiki a Shambally, ohánějící se duchovnem na každém kroku se sami zachovají tak neeticky a za zasvěcení a snahu duchovně Vás posunout si nechávají platit penězi.
A ona to opravdu není žádná legrace, těmito akty zasvěcování se totiž zasahuje hluboko do multi-dimenzní anatomie a energie člověka, o kterém mnoho lidí nemá ani tušení.
Autorka v knize popisuje a odtajňuje proces zasvěcení a zveřejňuje posvátné symboly, které se přitom používají a přidala k nim také jejich moderní (re)verze, tedy nepůvodní tvary. Pomocí nich je člověk na něco navázán, čehož energetickou podstatu však nezná. Všechno prý zprostředkovávají nějaké "bytosti světla a lásky". O jejich původu, totožnosti a záměrech se však nic neví. Takže zasvěcovaná oběť opravdu neví, do čeho ji kdo zaháčkuje, na co a případně koho (člověka, neznámou vyšší entitu, egregor) je energeticky napojena a jaké to pro ni může mít důsledky. Takže doporučuji "zasvěceným" zeptat se svého Mistra, jestli se z toho dá také "odsvětit" (odstranit implanty) a sledujte jeho reakci. Jen tak pro zajímavost.
Podrobněji se o tomto komerčním zasvěcení dočtete také zde:
https://aluska.org/co-ve-skutecnosti-delaji-lecive-symboly-1-dil-prvotni-koreny-obrovskeho-problemu/

Další zmínku najdete např. i v materiálu Tajemství Amenti 2, str. 60-61. (na netu dostupné v pdf)

Štítky knihy

reiki

Autorovy knížky

Diane Stein
americká, 1948
2004  82%Průvodce reiki