Paraziti v nás diskuze

Paraziti v nás
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375343/bmid_paraziti-v-nas-4T5-375343.jpg 1 4 4

Šokující pravdu o příčině řady onemocnění se dočtete v zajímavé knize „Paraziti v nás“. Již sám titul napovídá, že kniha je napsána o parazitech, kteří osídlují lidská těla. Ačkoli se vám zdá být nemožné, že by se tento problém mohl týkat právě vás, zkuste se začíst a možná připustíte, že na každém šprochu je pravdy trochu. Parazit, jako nejvyšší predátor a první v potravním řetězci, sužuje každého člověka na naší planetě, jen se o něm neví. Cizopasníci mají své manipulační techniky, jak zůstat nerozpoznáni. Proto považuji seznámení s problémem parazitizmu u lidí, prostřednictvím této nesmírně důležité knihy, za rozhodující moment v řešení vašeho zdraví. Existují ověřené fyzikální techniky, jak parazity detekovat a jak je zlikvidovat za pomoci frekvencí, tzv. frekvenční terapie. Paraziti vždycky byli, jsou a budou. Nedají se vymýtit, můžeme jejich devastující účinky v nás pouze regulovat. Tím, že paraziti svými manipulačními technikami dokážou ovlivňovat sexualitu, plodnost a porodnost, mají větší globální vliv a moc na Zemi, než člověk sám. Věřím, že poznatky v této knize změní mnoha lidem život k lepšímu.... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

verjan2
04.06.2024 odpad!

Hlavně tomu nevěřte, jsou to nebezpečné bláboly. Třeba požívání bělidla jako všemocného přípravku. Paní Turková je evidentně psychicky narušená, stejně jako její syn.

luczi
03.06.2024 odpad!

Snůška fantasmagorických blábolů, polopravd, manipulací a samozřejmě, aby bylo čím tvrzení podložit, tak i opatrně vmíchaných pravdivých údajů, aby ty pravdivé údaje vtiskly knize punc uvěřitelnosti a serióznosti.


Autorovy knížky

2015  0%Paraziti v nás