Nepečené dezerty Kateřiny A. diskuze

Nepečené dezerty Kateřiny A. https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484538/bmid_nepecene-dezerty-kateriny-a-23k-484538.png 4 133 71

Co se může skrývat pod nevinným názvem souboru Nepečené dezerty? Každopádně je to ten poslední soubor v počítači Kateřiny A., vzorné stepfordské paničky, který by její manžel otevřel. Proto zde Kateřina ukrývá deník, v němž zpytuje svědomí a vysvětluje, že ne vždy se věci mají tak, jak se na první pohled zdá. Obzvlášť to platí o Albertovi, jejím manželovi, který světu ukazuje pouze své lepší já. Svou horší stránku si šetří na doma. Zná Kateřina všechny jeho tváře, nebo ji může ještě něčím překvapit? Co je motivací jejího nového zaměstnance, který naléhá, aby neodkládala řešení svých problémů? A kam zmizel realitní makléř, který si kromě úplatku vyžádal na Albertovi společnost jeho ženy? A co když je tu tajemství, které vyrazí dech i těm nejotrlejším?... celý text

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

HKlus
21.02.2022 5 z 5

Přesně jak píše @honeybee... Tady jde asi o nějaký ubohý pokus o snížení počtu hvězd,takže provokace. Pokud to dělá nějaký imbecil jen z legrace namátkově,tak patří do blázince. Protože normální publikující autor přece nemůže být takový debil,aby se k takovému chování snížil. A to mj. i stylem projevu,kdy kydne nějaké kecy do prázdna a čeká,co to udělá. Infantilní chování nejvyššího rázu.

Lenka.Vílka
21.02.2022

Knihu jsem nečetla, ale napíšu to obecně: Tohle je databáze, kam píšou normální lidi, žádní profesionálové. Tady se nikdo nesnaží o objektivitu. Je to totiž strašně těžké. A kdo čte pro zábavu, ne pro peníze, které tím vydělává, tak na nějakou objektivitu kašle, protože k tomu nemá důvod.
Odpad z principu je věc jiná...


Radium
21.02.2022 5 z 5

Souhlasím s @honeybee. Každý má právo na svůj názor, ale pokud už něco hodnotím počtem hvězd, měla bych se snažit o nějakou objektivitu. O té u dotčených komentářů silně pochybuju, když vidím, čemu naopak dali maximální hodnocení.
A také by bylo dobré knihu opravdu dočíst (existuje tu i položka "Nedočteno", víme?). Protože takhle to opravdu vypadá na nějaké vyřizování účtů.

honeybee
21.02.2022 5 z 5

Tohle už se opravdu nedá nechat bez reakce. Vždy po nadšeném hodnocení knihy následuje negativní reakce s co nejnižším hodnocením a skoro ve všech případech se jedná o anonymní a dosti nedůvěryhodně působící profily. A taky to, co je knize vytýkáno vypadá, jako by ti čtenáři knihu podrobili mikroskopickému zkoumání, aby vyšťourali chyby. Knihu jsem četla a rozhodně si označení odpad nezaslouží. Člověk už z toho má dojem, že se někdo záměrně snaží začínající autorku poškodit.

Radium
18.02.2022 5 z 5

Nedá mi to, musím se zeptat. Kde nosíte hodinky? Já na předloktí, abych mohla ohnout zápěstí (tj. za takovým tím hrbolem, co máte na malíkové straně předloktí, což je hlavice kosti loketní). Chápu, že někdo to tak mít nemusí. Třeba nosí hodinky v kapse. Ale je to důvod ke špatnému hodnocení knihy, která s nošením hodinek nesouvisí?

Martin2009
18.02.2022 1 z 5

Já jsem se opravdu snažil tu knihu dočíst do konce, protože byla docela napínavá, přestože na mě co chvíli vyskočil nějaký češtinářský přehmat. Vzdal jsem to v 16. kapitole, když si Albert "...sundával drahé hodinky z předloktí." Z předloktí???!!! Moje nervy.
Za mě kniha působí jako takový nedodělaný polotovar, což mi nejde ale na rozum. Přece musela projít nějakou korekturou. A ano, jak tu někdo píše, jako běžný čtenář si plno věcí nemusím všimnout, nebo mi nevadí. Tak tři čtyři kiksy v knize určitě přejdu, ale když jsou tři čtyři na kapitolu, už je něco špatně.

Štítky knihy

manželství domácí násilí psychologické thrillery thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Andrea Čekanová
česká, 1990
2022  73%Nepečené dezerty Kateřiny A.
2023  80%Nejlepší detektivní povídky roku 2022

Kniha Nepečené dezerty Kateřiny A. je v

Přečtených129x
Čtenářské výzvě24x
Doporučených3x
Knihotéce90x
Chystám se číst53x
Chci si koupit15x
dalších seznamech3x