Můj syn feťák: skutečný příběh diskuze

Můj syn feťák: skutečný příběh https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477752/bmid_muj-syn-fetak-skutecny-pribeh-zAs-477752.jpg 4 224 71

Uprostřed rodiny, kterou zasáhly drogy. Skutečný příběh jedné závislosti. Mluvíte se svými dětmi o drogách? Myslíte si, že vás se tahle problematika týkat nemůže? Svoje zlatíčka jste přece vychovali dobře. Monika Kolářová si to taky myslela. Věřila, že její syn je bezproblémový kluk, kterému se v životě bude dařit. Až do chvíle, kdy se předávkoval neznámou látkou. Autentické zápisky matky a syna spolu se záznamy z terapeutických deníků ukazují nepříjemnou skutečnost v celé nahotě – závislost jednoho vždy zasáhne celou rodinu.... celý text

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

helena8303
08.11.2021

Takových knížek by mělo vycházet co nejvíc. Protože VŮBEC není pravda, že dobře vychované, přímo vzorné dítě, je mimo ohrožení.
Stačí JEDNA zla minuta, jen náhoda, že potomek potká “ blbou partu”. A někdo z té party mu ekne:” Hele srabe, že si nedáš?”
Asi málokterý dorostenec odvětí: ” Ne, nedám, jsem srab. “
Anebo potkat holku, která zobe.
Pevně věřím, že hodně z nás má sklon k nějaké droze. A když ji potká, tu svojí, tak je ztracený a jde to NEUVĚŘITELNĚ rychle.