Kriminalistické otazníky diskuze

Kriminalistické otazníky https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452756/bmid_kriminalisticke-otazniky-8Sx-452756.jpg 3 48 23

Kriminální příběhy lákají lidstvo od nepaměti – a co teprve ty skutečné, a navíc nevyřešené! Ty už jsou pro mnohé z nás naprosto elektrizující. Ne každý ale má tu možnost, trpělivost a často také odvahu ponořit se do zažloutlých vyšetřovacích spisů a zapátrat si „na vlastní pěst“. Zapálený badatel, redaktor a spisovatel Ondřej Krotil prošel desítky tisíc stránek archivních dokumentů a ve své knize předkládá čtenářům ty nejzajímavější kauzy, na které narazil. Případy, které dodnes nebyly spolehlivě objasněny, a jejichž pachatelé tím pádem zůstali nepotrestáni. Ponořte se do napínavé četby a staňte se na okamžik svědky soukromého vyšetřování. Příběhy, které vás čekají, by v některých případech nedokázal vymyslet ani nejlepší scenárista Hollywoodu, na to vezměte jed!... celý text

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

JerryDexter
12.11.2020 5 z 5

Normálně se do takových věcí nepouštím, ale tady se děje něco tak odporného, že se musím vyjádřit. Autor se dostal do sporu s několika lidmi v jisté skupině na Facebooku, a tito lidé se rozhodli, že ho poškodí zde na profilu jeho knihy. Čtu tady o snůškách blábolů a ničím nepodložených domněnkách a lámu se v pase smíchy. Každý, kdo se o jednotlivé případy někdy alespoň okrajově zajímal, dobře ví, kde je pravda. Ondra odvedl kus dobré práce a jeho kniha se velice dobře prodává. A na tom pár ukřivděných a závistivých pseudoautorů nic nezmění.

outsider
02.11.2020 odpad!

Bohužel nemám sílu ani čas tu sbírku blábolů komentovat.
Takže jen krátké zhodnocení: ODPAD a ztráta času.
Bohužel.


Sedivak76
23.10.2020 odpad!

Je zajimave,ze se objevuji hodnoceni z uctu zalozenych narychlo a maji prectenu jenom tuhle knihu...ach jak trapne pruhledne...

4044
23.10.2020 5 z 5

????Výborně se čte

ElissEm333
20.10.2020 odpad!

Proč můj komentář skončil přesunutý v diskuzi? Nějak nevím, čím jsem se provinila. Jsem si jistá, že jsem vyjádřila svůj názor na knihu, takže.. Buď jsem se dopustila spoileru a to, že kniha stojí za starou bačkoru a rozhodně ne za přečtení, nebo se má otázka ohledně hodnocení někomu zdála být provokací? Mě to ale prostě jen zajímalo a říkala jsem si, že by nebylo špatné, kdyby se nad tím někdo pozastavil.
No a možná se někomu ten komentář prostě jen nehodil do krámu? (A teď by se někdo mohl pozastavit i nad tím, jak se záhadně ztrácí negativní komentáře..)

ElissEm333
19.10.2020 odpad!

Sedivak76 naprosto vystihl mé pocity z knihy!! Mně samotné to přišlo strašně překombinované, ve většině případů nereálné a neuvěřitelné. Špatně se mi to četlo. Na můj vkus tam bylo málo fotek mrtvolek.

Jo a nevíte někdo proč má kniha tolik kladných hodnocení od profilů, které četli jen tuto knihu???? To je teprve záhada!