Kdy? diskuze

Kdy? https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403193/bmid_kdy-Lob-403193.jpg 4 425 130

"Chtěli byste znát datum svojí smrti? Napínavý thriller, který nedokážete odložit. Maddie Fynnová má podivnou schopnost – na čelech lidí vidí čísla. Teprve v den, kdy zemře její otec, si však uvědomí, co znamenají. Znát datum něčí smrti je ale spíš prokletí, než dar. Definitivně se to potvrdí v okamžiku, kdy potká mladíka, jehož poslední den se nezadržitelně blíží. Po té, co chlapec v den své smrti zmizí, obrátí se na Maddie policie. Dívka se tak nechtěně zaplete do pátrání po dalších zmizelých lidech, které odhalí, že byli zavražděni...... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

katynka78
12.12.2021 5 z 5

Holky, omlouvám se, ale řeknu to jasně. Ne každý čte všechno a tudíž spousta lidí může narazit na Kdy? jako na první knihu s tímto námětem. Dle hodnocení nejsem jediná, komu se tak stalo. A tudíž to vypadá jako originální.
Čísla neznám a knihu Kdy? jsem objevila jako první, takže to považuju za originální.

Jinak - je mnoho a mnoho témat, která se opakují pořád a pořád dokola. Je tolik vykrádaček hlavně i v oblasti fantasy a i v jiných žánrech hlavně v tom detektivním. Je nás skoro 9 miliard a mnoho lidí chce jen psát. Jak to asi tak může dopadnout ne? Je jasné, že se budou spisovatelé opakovat, opičit, kopírovat a nebo se jen nechtě trefí do stejného.
Ale pak záleží na tom, co jako čtenář chytnete do ruky jako první. A neřešíte datum vydání, to možná později.
Pro mě toto vykrádačka není, protože jsem to četla jako první.
A nemusíme psát nutně vykrádačka, ale co třeba inspirace. Hm?

Veve721
23.10.2020

Nejen... Stejné téma už dávno zpracované japonskou manga sérií DeathNote... :-I


mynonka
16.09.2019 odpad!

Děláte si srandu? Co je to za vykrádačku?
Kdy?: "Maddie Fynnová má podivnou schopnost – na čelech lidí vidí čísla. Teprve v den, kdy zemře její otec si však uvědomí, co znamenají."
Čísla: "Když se podívala někomu do očí, registrovala v nich číslo. Ale jeho význam zjistila v den, kdy její matka zemřela na předávkování drogami."
Opravdu nechutnost a divím se, že to nikdo nezarazil...

milunka21
04.11.2018

Proc mi to připomíná serii Cisla? Tohle vypada na dobrou vykradacku.